Το παλάτι «έβαλε στον πάγο» τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ μετά από συνέντευξη που «καίει» τον πρίγκιπα Χάρι

Το παλάτι «έβαλε στον πάγο» τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ μετά από συνέντευξη που «καίει» τον πρίγκιπα Χάρι

Χωρίς την άδεια του παλατιού ο 73χρονος πατέρας της νέας δούκισσας του Σάσεξ παραχώρησε συνέντευξη σε βρετανική τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με την άποψη του πρίγκιπα Χάρι για το Brexit και για τον Αμερικανό πρόεδρο

meghan_markle
Παράπονα για την κόρη του Μέγκαν Μαρκλ έκανε ο Τόμας Μαρκλ, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, και αναφέρει πως η νέα δούκισσα του Σάσεξ δεν του έστειλε μια κάρτα για την Ημέρα του Πατέρα. Ο 73χρονος, πρώην διευθυντής φωτισμού, που μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Μεξικό και στην Καλιφόρνια, έδωσε πρόσφατα μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain και μιλά για το Brexit, τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν αλλά και για τον Ντόναλντ Τραμπ!

Όπως φαίνεται, αν και ο πατέρας της νέας δούκισσας του Σάσεξ περιμένει μια πρόσκληση για να επισκεφθεί την κόρη του, η πρόσκληση θα αργήσει να φθάσει, καθώς το παλάτι του Κένσιγκτον, μάλλον, τον έχει «βάλει στον πάγο». Στην συνέντευξή του ο Τόμας Μαρκλ δηλώνει πως ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ανοικτός στο Brexit και πίστευε πως ο Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να έχει μια ευκαιρία στην προεδρία των ΗΠΑ ενώ υποστήριξε πως το ζευγάρι σύντομα θα κάνει οικογένεια, αφού η Μέγκαν πάντα ήθελε να αποκτήσει παιδιά.
Στη Βρετανία είναι γνωστό πως η βασιλική οικογένεια τηρεί μια ουδέτερη στάση και δεν αναμιγνύεται στην πολιτική ζωή, αν και κάποιες φορές αυτό έχει αμφισβητηθεί.

Ανώνυμη πηγή από το παλάτι δήλωσε: «Το παλάτι είναι έξω φρενών. Ο κύριος Μαρκλ μπήκε σε θέματα τα οποία ο Χάρι και η Μέγκαν μπορεί να μην ήθελαν να συζητηθούν». Το παλάτι του Κένσιγκτον επίσημα αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το θέμα.

Ο Τόμας Μαρκλ στην συνέντευξή του αποκάλυψε, επίσης, τι συζήτησε στο τηλέφωνο με τον Βρετανό πρίγκιπα όταν εκείνος τον πήρε για να του ζητήσει το χέρι της Μέγκαν. «Είσαι ένας κύριος, υποσχέσου μου πως δεν θα σηκώσεις ποτέ το χέρι σου στην κόρη μου και βέβαια, εγώ θα σου δώσω την άδειά μου (για να την παντρευτείς)», υποστηρίζει πως είπε ο πατέρας της Μέγκαν στον Χάρι. Στην ίδια συνέντευξη, ο Τόμας Μαρκλ εξέφρασε την επιθυμία να γνωρίσει από κοντά τον γαμπρό του αλλά και την βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά μετά την «λαλίστατη» συνέντευξη το παλάτι «τηρεί σιγήν ιχθύος» απέναντι στον πεθερό του Χάρι.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ δεν παραβρέθηκε στον παραμυθένιο γάμο της κόρης του τον Μάιο καθώς είχε τότε υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά και από την οικογένεια της νύφης το «παρών» είχε δώσει μόνο η μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ.

Κλείσιμο
Πάντως, ο βρετανικός Τύπος εκφράζει τις αμφιβολίες του για την σχέση της Μέγκαν με τον πατέρα της καθώς ο δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν, που πήρε την συνέντευξη από τον Τόμας Μαρκλ, αποκάλυψε πως ο πατέρας της δούκισσας πληρώθηκε μερικές χιλιάδες λίρες για να την δώσει. Πριν τον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι, ο Τόμας Μαρκλ είχε κατηγορηθεί πως σε συνεργασία με παπαράτσι και έναντι αμοιβής έστησε φωτογραφίες που τον έδειχναν να προετοιμάζεται για να πάει στο γάμο της κόρης του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης