Πανικός στο Λονδίνο: Άντρας πέθανε στη μέση του δρόμου στο Μέιφερ

Πανικός στο Λονδίνο: Άντρας πέθανε στη μέση του δρόμου στο Μέιφερ

Ο άντρας άφησε την τελευταία του πνοή πιθανότατα από καρδιακή προσβολή - Εκκενώθηκε η περιοχή - Έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα

twitt
Αναστάτωση προκλήθηκε στο Μέιφερ του Λονδίνου, όταν σε πολυσύχναστο δρόμο έσπευσαν δεκάδες περιπολικά και ασθενοφόρα.

Ένας άντρας άφησε την τελευταία του πνοή στην εμπορική περιοχή της Bond Street και όπως επιβεβαίωσε η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου ο άντρας πέθανε πιθανότατα από καρδιακή προσβολή.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν εικόνες από το σημείο, όπου καταφθάνουν τα ασθενοφόρα, καθώς και ένα αστυνομικό ελικόπτερο.

Στην περιοχή βρίσκονται ξένες πρεσβείες και κυβερνητικά κτίρια, όπως των Νήσων Κέιμαν, το γραφεία βίζα της Σαουδικής Αραβίας, και της κυβέρνησης των Βερμούδων.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας ανέφερε ότι περίπου στις 15.15 (τοπική ώρα), κλήθηκε η αστυνομία από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου (LAS) σχετικά με έναν άντρα που βρισκόταν στην Albemarle Street στο Μέιφερ. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο. Εκεί βρήκαν έναν άνδρα να δέχεται τις πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε επί τόπου ο θάνατός του.

Πρόσθεσε, δε, ότι λόγω των ανησυχιών ότι το θύμα μπορεί να εκτέθηκε σε δηλητηριώδη ουσία, στην περιοχή κλήθηκαν και ειδικοί υπάλληλοι, ωστόσο δεν διαπίστωσαν κάποια ένδειξη ότι το θύμα μπορεί να δηλητηριάστηκε. Η περιοχή αποκλείστηκε ούτως ώστε να διεξαχθούν αποτελεσματικά οι έρευνες.
Κλείσιμο
ptwma
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης