Εκπληκτικό βίντεο: Πιρουέτα φάλαινας μπροστά σε σκάφος με τουρίστες

wha10

Ένα εκπληκτικό σόου από το μεγάλο θηλαστικό στο Port Macqurie της Αυστραλίας

Όταν ξεκίνησαν το tour για την άγρια θαλάσσια φύση της πλούσιας και πανέμορφης αυστραλιανής θάλασσας, δεν μπορούσαν ούτε κατά διάνοια να φανταστούν τι τους επεφύλασσε η τύχη. Για την ακρίβεια, οι τουρίστες προσδοκούσαν να δουν από κοντά φάλαινα, ή καρχαρία, αλλά να δουν μια φάλαινα επτά μέτρων, να κάνει... πιρουέτα στον αέρα, ακριβώς μπροστά στα μάτια τους, ήταν κάτι που ξεπέρασε τις προσδοκίες τους.

Το μεγάλο θηλαστικό κουμπούσε δίπλα στο σκάφος με τους τουρίστες, οι οποίοι είχαν λάβει θέση, έτοιμοι να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες μόλις εμφανιστεί.

Η... εμφάνιση δεν άργησε και αποδείχθηκε πιο εντυπωσιακή από κάθε προσδοκία. Σαν εκπαιδευμένο θηλαστικό σε πάρκο, η μεγάλη φάλαινα πετάγεται ξαφνικά από το νερό και κάνει μία πλήρη περιστροφή γύρω από τον εαυτό της, προσφέροντας ένα μοναδικό σόου στους τουρίστες που είχαν την τύχη να πλεύσουν στο Port Macqurie.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο με την πιρουέτα της φάλαινας μπροστά στους εμβρόντητους τουρίστες:

Incredible moment humpback whale launches into the air

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vorotinov

Οι αμερικανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο Ιγκόρ Βοροτίνοβ που θεωρούνταν νεκρός για μια επταετία συνελήφθη στη Μολδαβία – Επιστράφηκε στη Μινεσότα για να αντιμετωπίσει ομοσπονδιακές κατηγορίες

20355484

Ιδιαίτερα φορτισμένη η πρώτη ομιλία της Άνγκελα Μέρκελ αφότου ανακοίνωσε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του CDU – Τάχθηκε κατά των εθνικών εγωισμών και τόνισε ότι «το γερμανικό συμφέρον είναι να σκεφτόμαστε πάντα και τους άλλους» 

rvs98

Σύμφωνα με έρευνα, το 22% των Ρώσων βρίσκεται στην κατηγορία των φτωχών, στην οποία ανήκουν τα άτομα τα εισοδήματα των οποίων δεν τους επιτρέπουν να αποκτήσουν τίποτα περισσότερο από τα βασικά είδη διατροφής