Εκπληκτικό βίντεο: Πιρουέτα φάλαινας μπροστά σε σκάφος με τουρίστες

wha10

Ένα εκπληκτικό σόου από το μεγάλο θηλαστικό στο Port Macqurie της Αυστραλίας

Όταν ξεκίνησαν το tour για την άγρια θαλάσσια φύση της πλούσιας και πανέμορφης αυστραλιανής θάλασσας, δεν μπορούσαν ούτε κατά διάνοια να φανταστούν τι τους επεφύλασσε η τύχη. Για την ακρίβεια, οι τουρίστες προσδοκούσαν να δουν από κοντά φάλαινα, ή καρχαρία, αλλά να δουν μια φάλαινα επτά μέτρων, να κάνει... πιρουέτα στον αέρα, ακριβώς μπροστά στα μάτια τους, ήταν κάτι που ξεπέρασε τις προσδοκίες τους.

Το μεγάλο θηλαστικό κουμπούσε δίπλα στο σκάφος με τους τουρίστες, οι οποίοι είχαν λάβει θέση, έτοιμοι να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες μόλις εμφανιστεί.

Η... εμφάνιση δεν άργησε και αποδείχθηκε πιο εντυπωσιακή από κάθε προσδοκία. Σαν εκπαιδευμένο θηλαστικό σε πάρκο, η μεγάλη φάλαινα πετάγεται ξαφνικά από το νερό και κάνει μία πλήρη περιστροφή γύρω από τον εαυτό της, προσφέροντας ένα μοναδικό σόου στους τουρίστες που είχαν την τύχη να πλεύσουν στο Port Macqurie.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο με την πιρουέτα της φάλαινας μπροστά στους εμβρόντητους τουρίστες:

Incredible moment humpback whale launches into the air

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

erd_usa

Τέτοιου είδους ενέργειες προκαλούν πλήγμα στις ισορροπίες στην περιοχή και την ειρήνη μεταξύ των λαών, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, καθώς οι τουρκικές δυνάμεις συνεχίζουν την επέλάση στα εδάφη της Συρίας, δίχως την έγκριση της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ