Ο Ντένις Ρόντμαν θα ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη για τη σύνοδο κορυφής Τραμπ-Κιμ

Ο Ντένις Ρόντμαν θα ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη για τη σύνοδο κορυφής Τραμπ-Κιμ

«Θα δώσω όποια στήριξη χρειαστεί» δήλωσε μέσω twitter – Χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ «έναν από τους καλύτερους διαπραγματευτές όλων των εποχών»

dennis_rodman
Στη Σιγκαπούρη θα βρεθεί ο πρώην σταρ του μπάσκετ Ντένις Ρόντμαν, για την προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής της 12ης Ιουνίου μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Θα ταξιδέψω στη Σιγκαπούρη για την ιστορική Σύνοδο. Θα δώσω οποιαδήποτε στήριξη χρειαστεί στους φίλους μου, Ντόναλντ Τραμπ και Στρατάρχη Κιμ Γιονγκ Ουν», έγραψε στο twitter.
Κλείσιμο

Σε δεύτερη ανάρτηση, ο Ρόντμαν χαρακτήρισε τον Τραμπ «έναν από τους καλύτερους διαπραγματευτές όλων των εποχών».



Ωστόσο, ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει την ανακοίνωση, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις για τυχόν εμπλοκή του Ρόντμαν στις συνομιλίας. Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε ότι ο Ρόντμαν δεν έχει προσκληθεί στη Σιγκαπούρη.

Ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς έχει επισκεφθεί τουλάχιστον πέντε φορές τη Βόρεια Κορέα, ενώ το 2014 είχε επικριθεί δριμύτατα επειδή τραγούδησε τα «Χρόνια πολλά» στον «αιώνιο φίλο του», τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Τον Ιούνιο του 2017, είχε δώσει σε έναν υπουργό, με την παράκληση να προωθηθεί στον Κιμ, ένα αντίτυπο της «Τέχνης της Συμφωνίας», του βιβλίου που έχει γράψει ο Τραμπ.

«Απλά προσπαθώ να ανοίξω την πόρτα», είχε δηλώσει τότε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης