Χιλή: Προβλήματα υγείας για τους 33 μεταλλωρύχους

Χιλή: Προβλήματα υγείας για τους 33 μεταλλωρύχους

"Από τώρα και στο εξής οι 33 ανθρακωρύχοι θα λαμβάνουν κανονική τροφή με επιπλέον πρωτεϊνες μια ή δύο φορές την ημέρα" ανακοινώθηκε από το Εθνικό Γραφείο Επειγόντων Καταστάσεων...

Χιλή: Προβλήματα υγείας για τους 33 μεταλλωρύχους
Από δερματικές μολύνσεις και προβλήματα στα δόντια τους ταλαιπωρούνται ότι υποφέρουν οι 33 ανθρακωρύχοι που έχουν παγιδευτεί εδώ και 28 ημέρες στο βάθος ενός τούνελ στο βόρειο τμήμα της Χιλής, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη από τις αρχές.

"Από τώρα και στο εξής οι 33 ανθρακωρύχοι θα λαμβάνουν κανονική τροφή με επιπλέον πρωτεϊνες μια ή δύο φορές την ημέρα" ανακοινώθηκε από το Εθνικό Γραφείο Επειγόντων Καταστάσεων.

Οι 33 που βρίσκονται σε τούνελ σε βάθος 700 μέτρων από τις 5 Αυγούστου έλαβαν την Τετάρτη το πρώτο τους ζεστό γεύμα "που φυσικά ήταν πολύ καλοδεχούμενο" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

"Δυστυχώς άρχισαν πολλοί να παραπονούνται για πόνους στα δόντια τους και θα φροντίσουμε να λάβουν την κατάλληλη θεραπεία" αναφέρει το Γραφείο Επειγόντων Καταστάσεων προσθέτοντας ότι θα αντιμετωπιστεί σύντομα και το δερματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τρείς εξ αυτών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης