Στην Κωνσταντινούπολη συναντήθηκαν οι αρχηγοί μυστικών υπηρεσιών Ρωσίας-Τουρκίας

narinskin

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για θέματα που αφορούν στην καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας – Επίσης, αναφέρθηκαν σε διμερή θέματα και στην κατάσταση στη Μέση Ανατολή 

Στην Κωνσταντινούπολη συναντήθηκαν χθες οι αρχηγοί των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας και της Τουρκίας, σύμφωνα με τον επικεφαλής του γραφείου Τύπου των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών Σεργκέι Ιβανόφ.

Σύμφωνα με τον Ιβάνοφ, οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα σχετικά με την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας καθώς και για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους στο συγκεκριμένο τομέα.

«Στις 13 Μαΐου ο διοικητής των Μυστικών Υπηρεσιών της Ρωσίας Σεργκέι Ναρίσκιν είχε στην Κωνσταντινούπολη συνάντηση εργασίας με τον αρχηγό των Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (ΜΙΤ) της Τουρκίας Χακάν Φιντάν», ανέφερε.

«Υπήρξε μια παραγωγική ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στη Μέση και Εγγύς Ανατολή καθώς και σε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στις διμερείς ρωσο-τουρκικές σχέσεις» επεσήμανε το γραφείου Τύπου των Μυστικών Υπηρεσιών της Ρωσίας.

Ο Σεργκέι Ναρίσκιν, ως πρόεδρος της Ρωσικής Εταιρείας Ιστορικών Σπουδών, επισκέφθηκε επίσης τον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Γανυμήδης

Χα χααααααααα! Παλαιά δεν αντιλαμβανόμασταν τέτοιες συναντήσεις, τώρα μέσω των ΜΜΕ πέφτουν "άθελα καρφώματα", δηλαδή θέλουν να ελέγξουν το πολιτικό Ισλάμ που οι ίδιοι δημιούργησαν!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Dze1psmXgAEycAG

Θα οικοδομηθούν στα νότια σύνορα των ΗΠΑ πριν από τις επόμενες προεδρικές εκλογές, χάρη στην κατάσταση «εθνικής έκτακτης ανάγκης» ο πολιτικός σύμβουλος του Λευκού Οίκους Στίβεν Μίλερ