Γερμανία: Έβαλε κρυφά βέρα στο δεξί ο Σρέντερ;

Γερμανία: Έβαλε κρυφά βέρα στο δεξί ο Σρέντερ;

Για πέμπτη φορά;

srenteras
Στην χθεσινή τελετή ορκωμοσίας του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο,αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του πρώην καγκελάριου της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ, κυρίως όμως το δακτυλίδι που φορούσε στο δεξί του χέρι.Ήταν βέρα;

«Παντρεύτηκε κρυφά ο Γκέρχαρντ Σρέντερ;Για πέμπτη φορά;», διερωτάται η γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο γερμανικός Τύπος προσπαθεί να λύσει το μυστήριο.Ο φακός πάντως έδειξε πως ο Σοσιαλδημοκράτης πολιτικός φορούσε ένα δακτυλίδι στο δεξί του χέρι.Να είχε ξεχάσει τη βέρα από την προηγούμενο γάμο του, μάλλον δύσκολο.

Το διαζύγιό του με την δημοσιογράφο και μητέρα των απιδιών του,Ντόρις Κέπφερ,ήταν επεισοδιακό αφού η ίδια θεωρεί ότι η 47χρονη Νοτιοκορεάτισσα Κιμ Σο Γεόν ήταν αυτή που χώρισε το ζευγάρι. Αφότου δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες που δείχνουν το Σρέντερ στο πλευρό της κατά 25 χρόνια μικρότερης ερωμένης του, οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.
Κλείσιμο

Με το νέο του αμόρε,την Κιμ,ο Σρέντερ έχει γυρίσει τους τελευταίους μήνες σχεδόν όλο τον κόσμο.Το ζευγάρι επισκέφθηκε την πατρίδα της Νοτιοκορεάτισσας μεταφράστριας για να απολαύσουν από κοντά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιονγκτσάνγκ. Στη συνέχεια πήγαν ένα ταξιδάκι αναψυχής στη Μόσχα και μετά επέστρεψαν στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Bundesliga.

Την ίδια ώρα,δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου ανέφεραν ότι ο 73χρονος Γκέρχαρντ Σρέντερ θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την μεταφράστρια Κιμ Σο-Γεόν, το φθινόπωρο.Ο ίδιος πάντως είχε δηλώσει ότι θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του πριν από το τέλος του 2018.

"Έχω γνωρίσει την οικογένειά της. Ο γάμος πιθανόν να τελεστεί το Φθινόπωρο, ο τόπος και η ημερομηνία θα αποφασιστούν αργότερα", είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες στη Σεούλ.

Η 47χρονη μνηστή του Σρέντερ είναι εκπρόσωπος της Κορέας στην Υπηρεσία Οικονομικής Ανάπτυξης στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και έχει εργαστεί για τον πρώην καγκελάριο ως μεταφράστρια. Η σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας όταν η Ντόρις Κοπφ, η τέταρτη σύζυγος του Σρέντερ, εξήγησε κατά τη διαδικασία του διαζυγίου ότι η Κιμ έπαιξε ρόλο στη λύση του γάμου τους. Κάτι που διέψευσε ο Σρέντερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης