Stress πριν το γάμο! Το μυστικό της Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στο ελιξήριο «Ashwagandha»

Stress πριν το γάμο! Το μυστικό της Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στο ελιξήριο «Ashwagandha»

Η 36χρονη αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι λαμβάνει σε καθημερινή βάση ένα φυτικό συμπλήρωμα που καταπολεμά το άγχος και κοστίζει 26,5 λίρες

meg-mesa
Mε τι χαλαρώνει η μέλλουσα νύφη Μέγκαν Μαρκλ για να είναι πανέτοιμη για το γάμο της χρονιάς;

Μάλλον δεν της φθάνει η γιόγκα για να αποβάλει το στρες ενόψει της γαμήλιας τελετής που αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων την 19η Μαίου.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η 36χρονη αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι λαμβάνει σε καθημερινή βάση ένα φυτικό συμπλήρωμα που καταπολεμά το άγχος και κοστίζει 26,5 λίρες.

Η Μέγκαν μπορεί να έχει στο ενεργητικό της ένα γάμο κι ένα διαζύγιο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει νευράκια λίγες ημέρες πριν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον κοκκινομάλλη πρίγκιπα.

Το ελιξήριο «Ashwagandha» παρασκευάζεται από την εταιρεία ευεξίας που εδρεύει στο Λονδίνο« Glow Bar», όπως αναφέρει η βρετανική εταιρεία «Daily Mail».

Κλείσιμο
asakouara


Πρόκειται για ένα αρχαίο βότανο,το οποίο-όπως ισχυρίζεται η παρασκευάστρια εταιρεία του- ηρεμεί το μυαλό και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς και ενυδατώνει του δέρμα.

Η Μέγκαν λαμβάνει το ελιξήριο «Ashwagandha» σε καθημερινή βάση ως εξής:ανακατεύει μία ποσότητα ίση μ΄ένα κουταλάκι του γλυκού στο τσάι ή τον καφέ της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2015 ,η ίδια είχε αποκαλύψει ότι,εκτός από την γιόγκα που κάνει καθημερινά για να είναι σε φόρμα,λαμβάνει φυτικά συμπληρώματα για να ενισχύσει τον οργανισμό της.

Η Σάσα Σαμπαπάθι, ιδρύτρια του brand ευεξίας «Glow Bar»,υποστηρίζει ότι το σούπερ βότανο μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της κορτιζόλης,της λεγόμενης ορμόνης του στρες, ενώ, παράλληλα ενισχύει τη σεροτονίνη.

Το ελιξήριο «Αshwagandha» χαλαρώνει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή.Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα που προέρχεται από τη ρίζα του φυτού ashwagandha, το οποίο μπορεί κανείς να το βρει στην Ινδία, τη Μεσόγειο και τη δυτική Ασία.
Περιγράφοντας τα οφέλη από το βότανο, η ειδικός Ράσελ Λάντον εξηγεί στην βρετανική εφημερίδα: «Το Ashwagandha βοηθάει στην αφύπνιση του σώματος, τονώνει το μυαλό κι έχει καταπραϋντικές ιδιότητες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης