Βίντεο: Άντρας πήγε στην παραλία και πήρε ένα δελφίνι στην πλάτη του

Tursiops_truncatus_01

Έρευνα από τις τοπικές αρχές

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς ένας Κινέζος τουρίστας φαίνεται πως μετέφερε ένα δελφίνι στην πλάτη του, στο νησί Hailing της Κίνας.

Tourist snatches live dolphin from Guangdong beach


Εξαιτίας του σοκαριστικού βίντεο ξεκίνησε έρευνα από τις τοπικές αρχές, σύμφωνα με τις οποίες το ζώο, το οποίο εικάζεται πως είναι δελφίνι ήταν νεκρό και είχε ξεβραστεί στην στεριά, όπου το βρήκε ο άντρας που το πήρε.Δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση σχετικά με τον λόγο για τον οποίο ο άγνωστων στοιχείων άντρας μετέφερε το άτυχο ζώο, αλλά σύμφωνα με τις τοπικές κινεζικές αρχές γίνεται αναζήτηση του άντρα.Το επίμαχο βίντεο καταγράφηκε από το κινητό ενός αυτόπτη μάρτυρα κολυμβητή την 1 Μαίου, ενώ κατά τη διάρκεια του βίντεο, ακούγεται ένα άτομο να λέει: «Είναι δελφίνι».

Ένας ακόμη αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν κοντά στην παραλία, αποκάλυψε πως το δελφίνι ήταν ήδη νεκρό κατά την μεταφορά του και πως ήταν καλυμμένο από πληγές. Ο ίδιος τόνισε πως ο άγνωστος άντρας, έβαλε το νεκρό ζώο στο αυτοκίνητο του και έφυγε από την παραλία.Τα δελφίνια, σύμφωνα με την κινέζικη νομοθεσία περί προστασίας της πανίδας, τα δελφίνια είναι είδος υπό προσασία, και απαγορεύεται στους πολίτες να κυνηγούν, να σκοτώνουν, να πωλούν ή να κρατούν τα δελφίνια, ακόμα και αν τα θηλαστικά είναι νεκρά.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Τι ψάχνετε κινέζος είναι.

Πήγε να το φάει με την οικογένεια του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bigben0

Αποκωδικοποιώντας τη συμφωνία - 3.000.000 Ευρωπαίοι στη Βρετανία και 1.000.000 Βρετανοί στην ΕΕ θα συνεχίσουν να εργάζονται και να λαμβάνουν τις παροχές στην επιλεγόμενη χώρα διαμονής τους - Η μεταβατική περίοδος, τα σύνορα Ιρλανδίας-Βόρειας Ιρλανδίας και οι ειδικές διατάξεις για την Κύπρο

1