Το Ισραήλ στέλνει τα στοιχεία για το Ιράν σε Γερμανία και Γαλλία

19448131

Συνομιλία Νετανιάχου και Πούτιν μετά την παρουσίαση των εγγράφων για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι έχει συνομιλήσει με τους ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας και ότι το Ισραήλ θα στείλει εμπειρογνώμονες για να κοινοποιήσουν τις πληροφορίες που κατέχει για τις πυρηνικές δραστηριότητες του Ιράν που κατήγγειλε νωρίτερα σήμερα ο αρχηγός της ισραηλινής κυβέρνησης.

Το γραφείο του Νετανιάχου με ανάρτηση στο Twitter ανέφερε ότι το Ισραήλ "θα στείλει τις ερχόμενες μέρες ομάδες επαγγελματιών για να κοινοποιήσουν στη Γερμανία και τη Γαλλία το λεπτομερές υλικό που το Ισραήλ κατέχει για τις προσπάθειες του Ιράν να αποκτήσει ένα πυρηνικό όπλο".

Ο Νετανιάχου επίσης συνομίλησε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για τα μυστικά έγγραφα, υπογραμμίζεται.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Τάσος

Τέτοια θέματα περνάνε στο ντούκου. Ετοιμάζετε και ο άλλος ο γύφτος για το Αιγαίο, ξαφνικά οι Κορεάτες έκαναν ειρήνη, η Ρωσία βρίσκεται πίσω απ'τα πάντα, και έχεις όλους τους υπόλοιπους, ΕΕ, ΗΠΑ, να κάνουν το ίδιο στην άλλη πλευρά. Μάλιστα.

Πυρηνικά

Ένα μεγάλο μπράβο στο Ισραήλ για τις πληροφορίες που μπόρεσε να αποκτήσει.Πρέπει όμως να ληφθούν σοβαρά και τα εξής:1)Το Ιράν συμμάχησε με την Ρωσία και είναι αρκετά δύσκολο να του σταματήσει κάποιος το πυρηνικό του πρόγραμμα.2)Η Τουρκία θέλει να μπει στη συμμαχία Ρωσίας-Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπως τα απέκτησε το Ιράν και να δημιουργήσει ένα πολύ χειρότερο πρόβλημα από αυτό που δημιούργησε το Ιράν.Με την φοβέρα των πυρηνικών, η Τουρκία θέλει να φτιάξει γύρω της ψευδοκράτη όπως αυτό στη βόρεια Κύπρο.Να βάλει στρατό κατοχής για πάντα σε περιοχές της Συρίας του Ιράκ και της Ιερουσαλήμ και να αναγνωρίσει ψευδοκουρδικές και ψευδοπαλαιστινιακές κυβερνήσεις.Έχει μιλήσει πολλές φορές άσχημα για το Ισραήλ και όσο περνά ο καιρός και αισθάνεται δυνατότερη, τόσο περισσότερο θα βγάζει γλώσσα στην Αμερική την Ε.Ε. και το Ισραήλ.Για να μην φθάσουμε στο σημείο σαν το Ιράν όπου η κατάσταση δεν διορθώνεται, θα πρέπει η Τουρκία να κομματιαστεί για να κοπεί η φόρα της.Η Τουρκία πρέπει να επιστρέψει σε όλα τα γειτονικά της κράτη τις περιοχές που κατέλαβε λόγω της αδιαφορίας των μεγάλων δυνάμεων.3) Η Τουρκία είναι ένα μεγάλο και απολυταρχικό κράτος και δεν μπορεί να την κουμαντάρει ούτε η Αμερική ούτε η Ε.Ε.Έτσι όπως είναι, δεν μπορεί να μπει στην Ε.Ε.Κάτι άλλο που θα μπορούσε να γίνει,είναι να χωριστεί η Τουρκία σε ανεξάρτητα κρατίδια όπως έγινε και με την πρώην Γιουγκοσλαβία.Τότε θα μπορούσαν να λυθούν τα προβλήματα Κουρδικό, Κυπριακό,του Αιγαίου και να δοθεί ένα μάθημα σε όσους σκέφτονται να εξαπατήσουν την Αμερική, την Ε.Ε. και το Ν.Α.Τ.Ο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης