Βίντεο: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πασχίζει να κρατηθεί ξύπνιος δύο μέρες μετά την γέννηση του τρίτου του παιδιού

Βίντεο: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πασχίζει να κρατηθεί ξύπνιος δύο μέρες μετά την γέννηση του τρίτου του παιδιού

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στο αββαείο του Westminster, ο εξουθενωμένος πρίγκιπας πάσχιζε να κρατηθεί ξύπνιος, αφού έκλειναν τα μάτια του

Screenshot_5
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πρόσφατα έγινε πατέρας για τρίτη φορά. Ωστόσο, o 35χρονος φανέρωσε πως είναι ένας απλός, εξουθενωμένος γονιός, όταν δύο μέρες μετά τη γέννηση του πέμπτου μέλους της οικογενείας του έδωσε το παρών στο αββαείο του Westminster και δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά από τη νύστα.



Ο δούκας του Κέιμπριτζ και δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, συνοδευόταν από τον αδερφό του Χάρι και τη μνηστή του, Μέγκαν Μαρκλ, ενώ πριν τη λειτουργία έδειξε πως βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση.



Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, όμως, ο εξουθενωμένος πρίγκιπας, όπως φαίνεται σε βίντεο, πάσχιζε να κρατηθεί ξύπνιος, αφού έκλειναν τα μάτια του.

Κλείσιμο
Meghan Markle Sits Next to Sleepy Prince William at Memorial Service


Η σύζυγος του, Κέιτ Μίντλετον, βρισκόταν στο σπίτι, μαζί με τα τρία παιδιά τους, τον τετράχρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την σχεδόν τριών ετών πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον νεογέννητο πρίγκιπα, του οποίου το όνομα αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.



Ο Ουίλιαμ, όταν ερωτήθηκε για τις πρώτες δύο μέρες με το νέο μέλος της οικογένειας, αποκάλυψε πως ο νεογέννητος πρίγκιπας συμπεριφέρεται πολύ καλά, καθώς κοιμάται ικανοποιητικά, κάτι ωστόσο που δεν μπορεί να ειπωθεί και για τον ίδιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης