Ο Τραμπ σνομπάρει και φέτος το δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου

Ο Τραμπ σνομπάρει και φέτος το δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου

Δεν θα παραστεί για δεύτερη χρονιά λόγω των υποθέσεων που υποστηρίζει ότι δέχεται από τα αμερικανικά μέσα – Ανακοίνωσε την πρόθεσή του στην Ένωση

trump_6
Σνομπ για δεύτερη χρονιά είναι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στους δημοσιογράφους, καθώς αποφάσισε και πάλι να μην παραστεί στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου. Αιτία της απόφασης είναι οι επιθέσεις που υποστηρίζει ότι δέχεται από τα αμερικανικά μέσα.

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου. Άλλα μέλη της διακυβέρνησης Τραμπ θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον, όμως ο πρόεδρος θα μείνει εκτός.

«Ο Λευκός Οίκος μας ενημέρωσε ότι ο πρόεδρος δεν σχεδιάζει να μετέχει στο δείπνο» δήλωσε η Μάργκαρετ Τάλεβ, πρόεδρος της Ένωσης.

Η απόφασή του δεν προκάλεσε έκπληξη σε όσους βλέπουν την έντονη κριτική που ασκεί ο Ντόναλντ Τραμπ σε μεγάλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς όπως το CNN, τους New York Times και την Washington Post, που τους κατηγορεί για μεροληψία εις βάρος τους, ενώ συχνά κάνει λόγο για «fake news».

Από τότε που ανέλαβε την προεδρία, ο Τραμπ δείχνει πιο ισχυρή προτίμηση σε ειδησεογραφικά μέσα όπως το Fox News, την Daily Caller αλλά και το Sinclair, ένα δίκτυο που αποτελείται από 200 τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Πρόσφατα μάλιστα, το Sinclair προκάλεσε έντονη κριτική, καθώς εξανάγκασε τους δημοσιογράφους να διαβάσουν ένα κείμενο για «ψεύτικες ιστορίες» στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Πρόσφατα, δημοσκόπηση της Knight-Gallup Poll έδειξε ότι το 43% των αμερικανών έχουν αρνητική άποψη για τα ειδησεογραφικά media. Ανάμεσα στους Ρεπουμπλικανούς, το ποσοστό ανεβαίνει στο 68%.

Αν και ο Τραμπ δεν θα παραστεί, το Λευκό Οίκο θα εκπροσωπήσει η εκπρόσωπος Τύπου Σάρα Σάντερς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης