Βίντεο: Στρατιωτικά γυμνάσια και εκτοξεύσεις πυραύλων στα χιόνια για το ρωσικό στρατό

sfndfgnd

Με τα κοινά γυμνάσια των στρατιωτικών πυραυλικών ομάδων του Ομσκ, του Βλαντιμίρ και του Ορενμπούργκ, είναι η πρώτη φορά που τόσο εκσυγχρονισμένα όπλα έχουν αναπτυχθεί σε προσομοίωση μάχης, σύμφωνα με τον γενικό συνταγματάρχη Σεργκέι Καρακάεφ

Περισσότεροι από 10.000 στρατιώτες και 1.000 οχήματα συμμετείχαν σε ρωσικές ασκήσεις στρατηγικών πυραυλικών δυνάμεων στα Ουράλια. Στις ασκήσεις δοκιμάστηκαν διάφορα νέα όπλα, συμπεριλαμβανομένων των αναβαθμισμένων διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων «Yars».

Με τα κοινά γυμνάσια των στρατιωτικών πυραυλικών ομάδων του Ομσκ, του Βλαντιμίρ και του Ορενμπούργκ, είναι η πρώτη φορά που τόσο εκσυγχρονισμένα όπλα έχουν αναπτυχθεί σε προσομοίωση μάχης, σύμφωνα με τον γενικό συνταγματάρχη Σεργκέι Καρακάεφ, διοικητή των δυνάμεων στρατηγικών πυραύλων.

«Είναι σημαντικό να μάθουμε αν τα στρατεύματα έχουν καταφέρει να αφομοιώσουν τη λειτουργία της νέας τεχνολογίας και σε ποιο βαθμό ενσωματώθηκε στις περιοχές ανάπτυξης», δήλωσε ο Καρακάεφ στους δημοσιογράφους.

Τα πυραυλικά στρατεύματα διεξήγαγαν πάνω από 20 εκτοξεύσεις από το συγκρότημα πυραύλων Yars, το οποίο κινήθηκε στο έδαφος, σε μία μόνο ημέρα. Τα αναχαιτιστικά MiG-31, τα αεροσκάφη επιτήρησης AN-30, τα ελικόπτερα και τα αεροσκάφη μάχης παρείχαν κάλυψη από αέρος για τις ασκήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Καταγραφη999

Ο εκπρόσωπος του Ερντογάν «αναπαρήγαγε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την προσευχή με την σημείωση ότι ο Ιμάμης ζήτησε από τον Θεό να να υποτιμήσει το δολάριο έναντι της τουρκικής λίρας!

water

Ο Σύλλογος Γερμανών Ναυαγοσωστών, ο μεγαλύτερος στον κόσμο, συνδέει τους  εκατοντάδες πνιγμούς παιδιών φέτος στη Γερμανία με την έλλειψη προσοχής από τους γονείς που «χαζεύουν» στα κινητά τους