Βίντεο: Στρατιωτικά γυμνάσια και εκτοξεύσεις πυραύλων στα χιόνια για το ρωσικό στρατό

sfndfgnd

Με τα κοινά γυμνάσια των στρατιωτικών πυραυλικών ομάδων του Ομσκ, του Βλαντιμίρ και του Ορενμπούργκ, είναι η πρώτη φορά που τόσο εκσυγχρονισμένα όπλα έχουν αναπτυχθεί σε προσομοίωση μάχης, σύμφωνα με τον γενικό συνταγματάρχη Σεργκέι Καρακάεφ

Περισσότεροι από 10.000 στρατιώτες και 1.000 οχήματα συμμετείχαν σε ρωσικές ασκήσεις στρατηγικών πυραυλικών δυνάμεων στα Ουράλια. Στις ασκήσεις δοκιμάστηκαν διάφορα νέα όπλα, συμπεριλαμβανομένων των αναβαθμισμένων διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων «Yars».

Με τα κοινά γυμνάσια των στρατιωτικών πυραυλικών ομάδων του Ομσκ, του Βλαντιμίρ και του Ορενμπούργκ, είναι η πρώτη φορά που τόσο εκσυγχρονισμένα όπλα έχουν αναπτυχθεί σε προσομοίωση μάχης, σύμφωνα με τον γενικό συνταγματάρχη Σεργκέι Καρακάεφ, διοικητή των δυνάμεων στρατηγικών πυραύλων.

«Είναι σημαντικό να μάθουμε αν τα στρατεύματα έχουν καταφέρει να αφομοιώσουν τη λειτουργία της νέας τεχνολογίας και σε ποιο βαθμό ενσωματώθηκε στις περιοχές ανάπτυξης», δήλωσε ο Καρακάεφ στους δημοσιογράφους.

Τα πυραυλικά στρατεύματα διεξήγαγαν πάνω από 20 εκτοξεύσεις από το συγκρότημα πυραύλων Yars, το οποίο κινήθηκε στο έδαφος, σε μία μόνο ημέρα. Τα αναχαιτιστικά MiG-31, τα αεροσκάφη επιτήρησης AN-30, τα ελικόπτερα και τα αεροσκάφη μάχης παρείχαν κάλυψη από αέρος για τις ασκήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

microsoft_arthro

Μπιλ Γκέιτς: «Οι προσωπικοί υπολογιστές δεν θα είχαν υπάρξει αν δεν υπήρχε ο Πολ» - Η περιουσία του ανερχόταν το βράδυ της Δευτέρας σε 20,3 δισεκ. δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes  - «Ηρεμη δύναμη», πάμπλουτος και φιλάνθρωπος  ο φίλος του Μπιλ Γκέιτς έφυγε από τη ζωή στα 65   

16