Κάρολαιν Σάνσαιν: H 22χρονη καλλονή που αναλαμβάνει καθήκοντα στο γραφείο Τύπου του Τραμπ

Κάρολαιν Σάνσαιν: H 22χρονη καλλονή που αναλαμβάνει καθήκοντα στο γραφείο Τύπου του Τραμπ

Η 22χρονη καλλονή και πρώην ηθοποιός του Disney Channel, Κάρολαιν Σάνσαιν, «φωτίζει» το γραφείο Τύπου του Αμερικανού προέδρου

trum_0031
H Κάρολαιν Σάνσαιν, πρώην ηθοποιός του αμερικανικού καναλιού «Disney Channel», αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα και να ομορφύνει το γραφείο Τύπου του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Η 22χρονη καλλονή ήταν η πρωταγωνίστρια του «Shake It Up», μιας δημοφιλέστατης τηλεοπτικής σειράς για εφήβους χορευτές που προβαλλόταν στην αμερικανική τηλεόραση από το 2010 έως το 2013, ενώ έχει εμφανιστεί, επίσης, σε αρκετές ταινίες.

Κλείσιμο
Εκτός από τις υποκριτικές της ικανότητες και τα σωματικά προσόντα που της δίνουν αρκετούς... πόντους, η Κάρολαιν διαθέτει γνώσεις για θέματα οικονομικά και διεθνών σχέσεων. Είναι απόφοιτος του College Claremont McKenna στη Νότια Καλιφόρνια, όπως σχολιάζει το αμερικανικό δίκτυο CNN.



Η Κάρολαιν Σάνσαιν ήταν μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Τραμπ , Λίντσει Γουόλτερς στα αμερικανικά ΜΜΕ.

«Η Κάρολαιν Σάνσαιν ήταν μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο. Παράλληλα υπήρξε μαθητευόμενη στο γραφείο του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ρεπουμπλικανών, Κέβιν ΜακΚάρθι», όπως δήλωσε.

Η 22χρονη καλλίπυγη Αμερικανίδα θα εργαστεί στο πλευρό της Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, διευθύντριας του γραφείο Τύπου του Τραμπ, όπως αναφέρει η εφημερίδα Washington Post.
Γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου του 1995 στην Ατλάντα. Αν και είναι χαμηλών τόνων, έχει περισσότερους από 500.000 ακόλουθους στο Twitter και 235.000 στο Instagram.

H καστανή πρασινομάτα Χόουπ Χικς αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο και τώρα ήρθε η σειρά της κατάξανθης Κάρολαιν Σάνσαιν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης