Σαρκοζί: Η ζωή μου έχει γίνει «κόλαση»

Σαρκοζί: Η ζωή μου έχει γίνει «κόλαση»

«Κατηγορούμαι χωρίς  αποδεικτικά στοιχεία» υποστηρίζει ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας – Παρέμεινε υπό κράτηση για δύο ημέρες, καθώς κατηγορείται ότι έλαβε χρηματοδότηση από τον πρώην ηγέτη της Λιβύης.

Για συκοφαντίες, που δεν στηρίζονται σε αποδεικτικά στοιχεία έκανε λόγο ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, κατά τη διήμερη κράτηση και ανάκρισή του από τις γαλλικές αρχές,  λόγω των καταγγελιών ότι έλαβε χρηματοδότηση από τον πρώην πρόεδρο της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι. Και τώρα, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, υποστηρίζει ότι η υπόθεση έχει μετατρέψει τη ζωή του σε «κόλαση», σύμφωνα με την εφημερίδα Figaro. 

«Κατηγορούμαι χωρίς φυσικά αποδεικτικά στοιχεία» είπε ο Σαρκοζί στους δικαστές, κι ενώ η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση. Ειδικότερα, οι αρχές εξετάζουν εάν ο πρώην πρόεδρος έλαβε χρηματοδότηση το 2007 από κρατικά ταμεία της Λιβύης και εάν διέπραξε το αδίκημα της παθητικής διαφθοράς. 

Ο Σαρκοζί, 63 ετών σήμερα, αρνείται τις κατηγορίες. Μετά από δύο ημέρες κράτησης και ανάκρισης, ο ίδιος υποστήριξε ότι τον κατηγορούν από τη Λιβύη, λόγω της απόφασής του να επιστρατεύσει αεροπλάνα της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας, κατά τη διάρκεια των αναταραχών που οδήγησαν στην πτώση Καντάφι. 

Πέραν του Σαρκοζί, πρώην υπουργοί και ένας στενός του σύμμαχος, ο Μπρις Χορτεφέ δέχθηκαν επίσης ερωτήσεις από την αστυνομία. 

Η Figaro αποκάλυψε όσα δήλωσε ο Σαρκοζί στους γάλλους ανακριτές. Ειδικότερα, είπε ότι είναι ενήμερος ότι οι εις βάρος του καταγγελίες είναι «σοβαρές» αλλά ότι είναι «συκοφαντίες» που έχουν κάνει τη ζωή του «κόλαση» από τις 11 Μαρτίου 2011, όταν για πρώτη φορά ο Καντάφι έκανε αυτούς τους ισχυρισμούς. 

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Brizit

Τώρα από το πολύ στρές έχει και πρόβλημα στύσης

andre

Άλλαξε ΑΦΜ ρε Νικολά, μα δεν το έμαθες ακόμα πως έρχεται η απαλλαγή????

Χρήστος

Όταν παραστάνεις τον διάβολο, συμβαίνει να γίνει η ζωή κόλαση.

Τ.Γ.

Βρήκες στην κόλαση τον φυσικό σου χώρο.

ΟΤΑΝ

Έβαζες τον Ελληνικό λαό στην κόλαση με τα μνημόνια που του φόρτωνες ήταν καλά; Να που γυρίζει ο τροχός και πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα!!!

Ελλην

Και τα πήρε και τον περιποιήθηκε ..........

Puffin

Είσαι τυχερός Νικολά, που ζεις στη χώρα που ειπώθηκε η φράση: Υπάρχουν δικαστές και εις Παρισίους. Αν είσαι αθώος θα αφεθείς ελεύθερος και πεντακάθαρος. Αν όχι, τότε ας πρόσεχες σε ποιά χώρα θα μπορούσες να πολιτευτείς, και μάλιστα να πλουτίσεις.

Γιατί?08471

Γιατί ρε ΣΑΡΚΟΖΙ δεν ρώταγες τον. Σαμάρα και τον GRAND MAITRE Βενιζέλο να σου πουν όταν τα πιάνουν οι πολιτικοί τι Νόμους φτιάχνουν και δεν τους πειράζει κανένας?

ΧΑΡΗΣ

Ελα ρε συ Νικολα...πες την αληθεια να σχολαμε!...Αφου ταρπαξες [...] ..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης