Βίντεο: Κατηγορούμενος προσπαθεί να καρφώσει μάρτυρα με στυλό και πέφτει νεκρός από πυρά αστυνομικών

Βίντεο: Κατηγορούμενος προσπαθεί να καρφώσει μάρτυρα με στυλό και πέφτει νεκρός από πυρά αστυνομικών

Η οικογένεια του 25χρονου Σιάλ Ανγκιλάου υποστηρίζει ότι η βία που ασκήθηκε ήταν αχρείαστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε τη Δευτέρα το βίντεο με όσα συνέβησαν σε δικαστική αίθουσα της Γιούτα τον Απρίλιο του 2014 κατά τη διάρκεια της δίκης του μέλους της σπείρας Tongan Crpis, Σιάλ Αγκιλάου, και τελικά οδήγησαν στο θάνατό του από πυρά αστυνομικών.

Στο βίντεο φαίνεται ο Αγκιλάου να σηκώνεται από τη θέση του, να αρπάζει ένα στυλό και να επιτίθεται σε έναν μάρτυρα, επίσης μέλος συμμορίας που κατέθετε σε βάρος του σιδηροδέσμιος.

Ο μάρτυρας, όπως φαίνεται στο βίντεο, καταφέρνει να αποφύγει την επίθεση του 25χρονου Αγκιλάου.

Εντωμεταξύ οι παρόντες στην αίθουσα αστυνομικοί πυροβολούν τέσσερις φορές κατά του 25χρονου και τον σκοτώνουν.Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα μετά από απόφαση δικαστηρίου που απέρριψε την μήνυση της οικογένειας του 25χρονου στην οποία υποστηριζόταν ότι ο Αγκιλάου έπεσε θύμα υπερβολικής χρήσης βιας εκ μέρους των αστυνομικών.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 25χρονου υποστηρίζει ότι οι τρεις από τις τέσσερις σφαίρες ήταν αχρείαστες μιας και ο μάρτυρας είχε απομακρυνθεί από τον Αγκιλάου.

Το βίντεο επρόκειτο να δοθεί στη δημοσιότητα από το Νοέμβριο αλλά τότε το είχε απαγορεύσει το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ ...

ass

Απλά πράματα,οι μαγκίτσες πληρώνονται στην Αμερική,τα ισόβια είναι ισόβια ουτε άδειες για μάζεμα πορτοκαλιών,ελιών,μελισσών κτλ,πεθαίνεις ισόβια ή στην ηλεκτρική καρέκλα,εδώ είναι η χαρά του τρομοκράτη,αναρχικού,ποινικού κτλ.

Δικαιοσύνη

Και πολύ καλά του έκαναν!Ένα εγκληματικό παράσιτο της κοινωνίας λιγότερο!

Μιχάλης

Τι λέει ρε. Καλά έκαναν οι ομοσπονδοιακοί αστυνόμοι. Το στιλό είναι θανάσιμο όπλο στα χέρια αποφασισμένου να σκοτώσει. Πάλι καλά που εκεί είναι ΗΠΑ και όχι Συριζο-Γιουνάν.

George

Η μόνη ελπίδα να γίνουμε κράτος είναι να βάλουμε υπουργό δικαιοσινης και αρχηγό της αστυνομίας made in U.S.A

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

brexxit

Ενώ η χώρα και οι πολιτικοί της είναι διχασμένοι όσον αφορά το Brexit, οι περισσότεροι συμφωνούν πως πρόκειται για τη σημαντικότερη στρατηγική απόφαση που έχει αντιμετωπίσει το Ηνωμένο Βασίλειο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο