Συρία: Στα 4 χλμ από την πόλη Αφρίν ο τουρκικός στρατός

Συρία: Στα 4 χλμ από την πόλη Αφρίν ο τουρκικός στρατός

Η πολεμική επιχείρηση των Τούρκων ήταν επιτυχής για σήμερα, καθώς τέθηκαν υπό τουρκικό έλεγχο τρεις πόλεις

Οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις και οι ομάδες των ανταρτών από την Συρία, που τις υποστηρίζουν βρίσκονται σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από την πόλη Αφρίν στα βόρεια της Συρίας, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο τουρκικός στρατός και οι ανταρτικές δυνάμεις βρίσκονται σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από το βορειοανατολικό άκρο της πόλης Αφρίν κι έξι χιλιομέτρων από το βόρειο σύνορό της, σύμφωνα με το παρατηρητήριο.

Η πολεμική επιχείρηση των Τούρκων ήταν επιτυχής για σήμερα, καθώς τέθηκαν υπό τουρκικό έλεγχο τρεις πόλεις, ενώ οι στρατιωτικές δυνάμεις της Άγκυρας ελέγχουν 221 πόλεις και χωριά, από την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων με την κωδική ονομασία “Κλάδος Ελαίας,” που άρχισαν την 20η Ιανουαρίου, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

@@@

μετά από 7 ημέρες ακόμη μπαίνουν... κόβουν νερό, βομβαρδίζουν νοσοκομεία και αμάχους αλλά τίποτα, τι στραβόξυλα κι αυτοί οι Κούρδοι που δεν παραδίδονται βρε παιδί μου... τουλάχιστον έχουν κατακτήσει μερικές δεκάδες χωράφια!

Ένωση Ελλήνων Γεωστρατηγικών Αναλυτών (ΕΕΓΑ)

Μην το πιστεύετε. Όπως σας αναλύουμε στα κανάλια, ο Τουρκικός στρατός δεν έχει προχωρήσει καθόλου (συνεχίζουμε την παράδοση να χαιδεύουμε τα αυτιά των Ελλήνων που δεν θέλουν να αντικρύζουν την πραγματικότητα)

το παιχνιδι του Άσαντ

παίζουν Τούρκοι και αντάρτες που μάχονται τους Κούρδους.Οταν οι Τούρκοι διώξουν τους Κούρδους και λήξει η εξσθετιστικη επιχείρηση και φύγουν από κει και αφήσουν τους αντάρτες μόνους τους και θα έχει ξελασκαρει και εξοικονομήσει δυνάμεις από αλλά μέτωπα θα ριξει πανω τους τις ιρανικές ειδικές δυνάμεις τανκς ,αεροπλάνα πυροβολικό κλπ στρατό εμπειροπόλεμο θα τους κυκλώσει και θα τους κάνει σκόνη.Και άμα πάει η Τουρκία να τους βοηθήσει θα ανοίξει μέτωπο η Συρία με με την Τουρκία στα δυτικά και θα εισβάλει στην Τουρκία και θα εξοπλίσει τους Κούρδους με βαριά όπλα να ανοίξουν μέτωπο στην Τουρκία στα ανατολικά θα χρησιμοποιήσει και αντιαεροπορικά συστήματα και δεν θα αλωνιζουν τα τουρκικά εφ δεκάξι όπως τώρα που βομβαρδίζουν αντάρτες με λιανοτουφεκα και έχουν αεροπορική υπεροχή και τα εδαφη που θα κερδίσει η Συρία από την Τουρκία θα τα παραχωρησει στους Κούρδους για να μη ζητάνε οι Κούρδοι Συριακά εδάφη και θα τους υποστηρίζει η συρια τους Κούρδους από πίσω και θα τους οργανώσει κανονικό στρατό με αεροπορία τανκ πυροβολικό ρανταρ αντιαεροπορικά συστήματα καυσιμα τροφιμα στολες,υγειονομικό υλικό,πυρομαχικά , όπλα κλπ αντι κουρδικού πετρελαίου απ' το Ιράκ και για να κατακτησουν οι Κούρδοι περισσότερα εδαφη του Κουρδιστάν μεσαψστην Τουρκία και μετα η Συρία θα συνορεύει με τους αδύνατους Κούρδους.που θα τρέχουν να πολεμάνε τους αντάρτες που πολεμούν τον Άσαντ.Η Τουρκί ας κερδίζει προσωρινά εδαφη.Με τα καμώματα της κατάφερε να τα κάνει ροηδο σε βάρος της και να συμμαχήσουν Κούρδοι με Άσαντ.Αν ισχυροποιηθεί αυτή η συμμαχία κουρδων Άσαντ και την εκμεταλλευτούν για αμοιβαίο όφελος δεν τη βλέπω καλά την Τουρκία.Στο Αφριν είπαν ότι υπάρχουν και αμερικανικές ειδικές δυνάμεις.Τι θα κουνούν οι Τούρκοι;Θαψτις χτυπήσουν;Οι Αμερικάνοι μέχρι τώρα υποστήριζαν τους Κούρδους κατά των τζιχαντιστών.Τωρα τι θα κάνουν οι Αμερικάνοι για τους συμμαχους τους Κούρδους; Θα τους πουλήσουν- προδώσουν;....

*****

Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν φιλικές δυνάμεις να βοηθούν τους Κούρδους και δεν μπορώ να καταλάβω οι Κούρδοι τι οπλισμό έχουν για να μην μπορούν να προκαλέσουν βαριές απώλειες στους Τούρκους! Οι Τούρκοι κάνουν προέλαση με άρματα μάχης καλύπτοντας τους πεζικάριους, τα άρματα είναι τρωτά με τα TOW BGM-71 στα 2 - 3 Km, η με αντιαρματικές νάρκες! Το πεζικό μπορούν να το αντιμετωπίσουν με όλμους M252 μέχρι 2-3 Km μακριά!

@@@

Και όμως προελαύνει... στα χωράφια! 70 χιλιόμετρα απέχει η Αφρίν από τα σύνορα, μείον 10 μας κάνουν 60 χιλιόμετρα σε 50 ημέρες εκστρατείας. Δηλαδή 1.200 μέτρα την ημέρα απέναντι σε μη τακτικό στρατό και με την περιοχή ευρισκόμενη σε θύλακα ανάμεσα σε τουρκικές περιοχές. Περίφημα, καταπληκτική απόδοση του τουρκικού στρατού! Κυρίευσε όλες τις γαίες πέριξ της πόλης! χαχαχα Σημείωση: Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι τοις πάσι γνωστό ότι είναι ελεγχόμενο από τους αντάρτες που πρόσκεινται στην Τουρκία

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bigben0

Αποκωδικοποιώντας τη συμφωνία - 3.000.000 Ευρωπαίοι στη Βρετανία και 1.000.000 Βρετανοί στην ΕΕ θα συνεχίσουν να εργάζονται και να λαμβάνουν τις παροχές στην επιλεγόμενη χώρα διαμονής τους - Η μεταβατική περίοδος, τα σύνορα Ιρλανδίας-Βόρειας Ιρλανδίας και οι ειδικές διατάξεις για την Κύπρο

1