Νέα μόδα ή νέα τρέλα; Δαχτυλίδι... σκουλαρίκι στο δάχτυλο ή στο... χέρι!

Νέα μόδα ή νέα τρέλα; Δαχτυλίδι... σκουλαρίκι στο δάχτυλο ή στο... χέρι!

Βίντεο από την επίπονη διαδικασία - Πολλές αρνητικές αντιδράσεις και σχόλια όπως... «είναι αηδιαστικό»

Πόσα μέρη του σώματος μπορούν να «φιλοξενήσουν» σκουλαρίκια; Φαντασία να διαθέτει κάποιος... Το τελευταίο διάστημα όμως, το «παραδοσιακό» σκουλαρίκι έχει αρχίσει και αλλάζει... σκοπό. Καθώς εξελίσσεται η κοινωνία και οι ιδέες... περισσεύουν, η νέα τάση, μόδα, ροπή, όπως προτιμά ο καθένας να την ονοματίσει, μετατρέπει το σκουλαρίκι σε... δαχτυλίδι ή το δαχτυλίδι σε σκουλαρίκι, καρφωμένο στα δάχτυλα των χεριών!

Η νέα τάση, που παρουσιάστηκε σε βίντεο στο διαδίκτυο, δείχνει πολλές κυρίες και κυρίους, να τρυπούν, όπως τα αυτιά και άλλα σημεία του σώματός τους, το δέρμα των δαχτύλων τους και να «φορούν» τα δαχτυλίδια τους με όλη τη σημασία της λέξης.Μία γυναίκα, ωστόσο, το... έφτασε στα άκρα, καθώς όχι μόνο τρύπησε το δάχτυλό της, αλλά το χέρι της πάνω από τον καρπό, περνώντας σε αυτό το δαχτυλίδι αρραβώνα, με ένα αρκετά εμφανές διαμάντι, που της χάρισε ο καλός της.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη διαδικασία δεν είναι τόσο απλή, καθώς, η διάρκεια που απαιτείται για να κλείσει η πληγή, μπορεί να φτάσει ακόμη και τον έναν χρόνο.Βέβαια, πολλά σχόλια ήταν αρνητικά, καθώς άλλοι το χαρακτήρισαν «αηδιαστικό», άλλοι «υπερβολή» και ένας άλλος έγραψε ότι «δουλεύω με τα χέρια μου και δεν μπορώ να έχω ένα κομμάτι μέταλλο καρφωμένο στα δάχτυλά μου».

Ακολουθεί βίντεο από τη διαδικασία...


ΣΧΟΛΙΑ (1)

OΛΟΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ !!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης