Ρωσία: Σε έρευνα για παράνομα όπλα, αστυνομικοί εντόπισαν... κροκόδειλο

Ρωσία: Σε έρευνα για παράνομα όπλα, αστυνομικοί εντόπισαν... κροκόδειλο

Όταν έφτασαν στο υπόγειο, οι αστυνομικές αρχές βρήκαν έναν κροκόδειλο του Νείλου

Έναν κροκόδειλο του Νείλου, μήκους δύο μέτρων βρήκαν οι αστυνομικοί, που πραγματοποιούσαν έρευνα για διακίνηση όπλων, σε σπίτι ιδρυτή παραστρατιωτικής οργάνωσης στην Αγία Πετρούπολη. 

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ria Novosti, οι αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν την έρευνα σε συνεργασία με άνδρες της FSB ενημέρωσαν την κτηνιατρική υπηρεσία τη πόλης, γιατροί της οποίας έσπευσαν να εξετάσουν τον κροκόδειλο, που εκτιμάται ότι βρισκόταν στο υπόγειο για πάνω από 10 χρόνια. 

Όμως, δεν υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας του στο ζωολογικό κήπο του Λένινγκραντ, καθώς αφενός δεν υπάρχει χώρος και αφετέρου, ο κροκόδειλος δεν διαθέτει τα απαραίτητα υγειονομικά έγγραφα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα του υπόπτου περισσότερους από 20 αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, ένα βλήμα πυροβόλου, ένα βλήμα ολμοβόλου, περίπου εκατό σφαίρες και 40 τροποποιημένα ομοιώματα αυτομάτου τύπου Καλάσνικοφ.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

@και

Αυτό σκέφτηκα και εγώ ...πω πω απαίσιος θάνατος

@

Χάθηκαν τα ίχνη τους........................ Ούτε η Νικλλ δεν μπορεί νακάνει κάτι.

και

τι τον τάιζε άραγε;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bild_09

«Σε περίπου ένα μήνα η Ελλάδα θα πρέπει να είναι σε θέση να αυτοχρηματοδοτηθεί. Όμως δεν είναι φαίνεται στον ορίζοντα το τέλος της κρίσης. Το πακέτο βοήθειας λήγει...», σχολιάζει το επίμαχο άρθρο που φιλοξενεί δηλώσεις του Αυστριακού Έρβιν Σρίμφ ο οποίος έχει ιδρύσει μία οργάνωση για την ανακούφιση των πολιτών που έχουν ανάγκη κατά την διάρκεια της κρίσης

1