Το Βερολίνο επιμένει στην πλήρη εφαρμογή της πυρηνικής συμφωνίας με το Ιράν

Το Βερολίνο επιμένει στην πλήρη εφαρμογή της πυρηνικής συμφωνίας με το Ιράν

Η κυβέρνηση της Γερμανίας ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει νέες διαβουλεύσεις με τη Βρετανία και τη Γαλλία προκειμένου να οριστεί μία κοινή πορεία

Η Γερμανία θα πραγματοποιήσει διαβουλεύσεις με την Βρετανία και την Γαλλία για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει για την εφαρμογή της συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, δήλωσε μια εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ νωρίτερα ανακοίνωσε ότι θα παρατείνει για τελευταία φορά την άρση των αμερικανικών κυρώσεων εις βάρος του Ιράν, βάσει της διεθνούς συμφωνίας, διαμηνύοντας ότι αν δεν διορθωθούν τα «τρομερά ελαττώματά» της, οι ΗΠΑ θα αποσυρθούν από αυτή.

«Θα διαβουλευτούμε τώρα με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για να βρούμε μια κοινή πορεία», ανέφερε η εκπρόσωπος με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα συνεχίσει την εκστρατεία της για την πλήρη εφαρμογή της πυρηνικής συμφωνίας», συμπλήρωσε.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Άρχιζει

Την απομάκρυνση του ο ξανθός ... μπορεί να είναι πλανητάρχης που λένε αλλά πλέον απομακρύνεται συνεχώς από τους υπόλοιπους ιδίως τώρα που φουντώνουν τα σενάρια για την οπρα ..... εάν κατέβει η οπρα πάτωσε ο ξανθός ....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης