Επίθεση με μαχαίρι σε τουρίστες στη γαλλική Νίκαια

Επίθεση με μαχαίρι σε τουρίστες στη γαλλική Νίκαια

Στον ίδιο δρόμο που το 2016 είχαν χάσει τη ζωή τους 86 άτομα από επίθεση με φορτηγό - Ο δράστης αντιστάθηκε στη σύλληψή του και τραυματίστηκε σοβαρά από τους αστυνομικούς που επενέβησαν

Επίθεση με μαχαίρι σε τουρίστες στη γαλλική Νίκαια
Επίθεση με μαχαίρι σε τουρίστες στη γαλλική Νίκαια σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αριθμού ατόμων, καθώς και της γυναίκας που βρέθηκε αρχικά στο στόχαστρο του δράστη και η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι.

Η επίθεση σημειώθηκε στον ίδιο δρόμο που το 2016, την ημέρα της Βαστίλης, ένα φορτηγό είχε σκορπίσει τον θάνατο σε 86 ανθρώπους, θερίζοντας όποιον έβρισκε στο πέρασμά του.

Ο δράστης επιτέθηκε αρχικά σε μία ηλικιωμένη γυναίκα και στη συνέχεια χτυπούσε με μαχαίρι όποιον έβρισκε μπροστά του. Η γαλλική αστυνομία επενέβη αμέσως και με δακρυγόνα κατάφερε να εγκλωβίσει τον δράστη και να προχωρήσει στη σύλληψή του. Στην παρούσα φάση, η επίθεση δεν έχει χαρακτηριστεί «τρομοκρατική». 

Ο επιτιθέμενος αντιστάθηκε στη σύλληψη και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης