Φωτογραφία: Ο Νέμο παρολίγο να ρίξει κάτω τη Μπριζίτ Μακρόν σε επίσημη εκδήλωση στο Ελιζέ

Φωτογραφία: Ο Νέμο παρολίγο να ρίξει κάτω τη Μπριζίτ Μακρόν σε επίσημη εκδήλωση στο Ελιζέ

Αχώριστοι έχουν γίνει ο Νέμο, το μαύρο λαμπραντόρ που υιοθέτησε το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας και η Μπριζίτ Μακρόν, τόσο πολύ όμως, ώστε ο προεδρικός σκύλος να μην αποχωρίζεται την Πρώτη Κυρία, ούτε στις επίσημες εκδηλώσεις

Φωτογραφία: Ο Νέμο παρολίγο να ρίξει κάτω τη Μπριζίτ Μακρόν σε επίσημη εκδήλωση στο Ελιζέ
«Πανταχού παρών» στο Μέγαρο των Ηλυσίων είναι ο Νέμο, το μαύρο λαμπραντόρ - γκριφόν, που υιοθέτησαν ο Εμμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του τον περασμένο Αύγουστο. Ο όμορφος προεδρικός σκύλος έχει συνηθίσει να μην αποχωρίζεται την Πρώτη Κυρία και να περπατά δίπλα της. 

Έτσι, την Τετάρτη, όταν ο Γάλλος πρόεδρος και η Μπριζίτ Μακρόν υποδέχθηκαν στο Ελιζέ 180 βραβευμένους σεφ του διεθνούς διαγωνισμού γαστρονομίας Bocuse d'Or, για να δειπνήσουν μαζί τους και να τονίσουν την σημασία της γαλλικής κουζίνας, ο Νέμο δεν έλειπε από την εκδήλωση.



Η Μπριζίτ Μακρόν ήταν λαμπερή με μίνι γκρι φόρεμα του αγαπημένου της οίκου Louis Vuitton, το οποίο συνδύασε με σακάκι και γόβες στο ίδιο χρώμα. Όταν, όμως, ήρθε η ώρα να φωτογραφηθεί το προεδρικό ζεύγος με τους καλεσμένους του ο Νέμο έτρεξε να μπει και αυτός στην αναμνηστική  φωτογραφία και άθελά του μπλέχτηκε στα πόδια της οικοδέσποινας του Ελιζέ.
Κλείσιμο



Η Μπριζίτ Μακρόν είχε την ψυχραιμία να συγκρατήσει τον Νέμο από το κολάρο του και 
να διατηρήσει την ισορροπία της και έτσι, απέφυγε μια επική τούμπα μπροστά στους φωτογράφους και στους 200 καλεσμένους της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης