Γερμανία: Πυρά κατά της «ωραίας» των Σοσιαλιστών επειδή έστειλε τον γιο της σε ιδιωτικό σχολείο

Γερμανία: Πυρά κατά της «ωραίας» των Σοσιαλιστών επειδή έστειλε τον γιο της σε ιδιωτικό σχολείο

Απάντησε πως το παιδί της άλλαξε σχολείο για να είναι πιο κοντά στο σπίτι του

Γερμανία: Πυρά κατά της «ωραίας» των Σοσιαλιστών επειδή έστειλε τον γιο της σε ιδιωτικό σχολείο
Η πιο όμορφη σοσιαλίστρια στο κόμμα του Μάρτιν Σουλτς, Μανουέλα Σβέσιγκ, βρέθηκε στο στόχαστρο Γερμανών πολιτικών μετά την αποκάλυψη γερμανικής εφημερίδας ότι στέλνει το μεγαλύτερο γιο της σε ιδιωτικό σχολείο.

Η 42χρονη πρωθυπουργός του κρατιδίου "Μεκλεμβούργο- Δυτική Πομερανία", που έχει κατακτήσει - και δικαίως- τον τίτλο της πιο όμορφης σοσιαλίστριας στη χώρα της Μέρκελ βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα καθώς πολλοί πολιτικοί έσπευσαν να της προσάψουν ότι, η απόφασή της να στείλει τον δεκάχρονο γιο της σε ιδιωτικό σχολείο, βγάζει στη φόρα τα "κακώς κείμενα" των δημόσιων σχολίων.  
Κλείσιμο


Η Μανουέλα που ενσαρκώνει την φρέσκια, σύγχρονη εκδοχή του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος "SPD", προωθώντας ριζοσπαστικές ιδέες επικρίθηκε δριμύτατα από πολιτικούς της Αριστεράς αλλά και συλλόγους Δημοσίων Σχολείων για την κίνησή της, που "δείχνει" τα κενά που υπάρχουν στα δημόσια σχολεία της περιοχής της, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα "Die Welt".  

Από την πλευρά της, η όμορφη σοσιαλδημοκράτισσα έσπευσε να δηλώσει σε δημοσιογράφους πως το παιδί της άλλαξε σχολείο για να είναι πιο κοντά στο σπίτι του.

Σε ηλικία 29 ετών, η κατάξανθη Μανουέλα προσχώρησε στο SPD. Γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη και είναι μητέρα δύο παιδιών. Το 2009, τάχθηκε υπέρ της πρότασης των Χριστιανοδημοκρατών να μπει "φρένο" στη λειτουργία των ιστοσελίδων παιδικής πορνογραφίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης