Τομέας 51: Η μυστική περιοχή στην έρημο της Νεβάδα που προκαλεί... παράκρουση στους συνωμοσιολόγους

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που κατέγραψαν για πρώτη φορά δύο ερευνητές εξωγήινης δραστηριότητας από ύψωμα 2.500 μέτρων

Βαθιά στην καρδιά της ερήμου της Νεβάδα βρίσκεται μια μυστηριώδης περιοχής που ονομάζεται Τομέας 51.

Η διαβόητη αμερικανική αεροπορική βάση, που πολλοί συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι αποτελεί το σημείο όπου ο στρατός συναντά και επικοινωνεί με... εξωγήινους, τελεί υπό 24ωρη φρούρηση.

Η τοποθεσία, η οποία υπάγεται στην Αεροπορική Βάση Έντουαρντς της Καλιφόρνιας, περιβάλλεται από άγονα βουνά, τα οποία καθιστούν αδύνατη την προσέγγιση οποιουδήποτε δεν διαθέτει υψηλή διαβάθμιση ασφαλείας.

Τωρα για όμως, για πρώτη φορά στην ιστορία, δύο ερευνητές εξωγήινης δραστηριότητας, ο  Tim και η Tracey Doyl, κατάφεραν να ανέβουν στην κορυφή Τίκαμπου, ύψους 2.500 μέτρων, η οποία απέχει 25 μίλια από τις εγκαταστάσεις και να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο.


 
Το ζευγάρι, που διαχειρίζεται το δημοφιλές κανάλι του YouTube UFO Seekers, χρησιμοποίησε ειδικές κάμερες με φακούς μεγάλων αποστάσεων για να καταγράψει και να μοιραστεί για πρώτη φορά με το κοινό εικόνες από τη μυστική τοποθεσία.

Για τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας ανά τον κόσμο, η πρώην «άκρως απόρρητη» τοποθεσία βρίσκεται στο επίκεντρο χιλιάδων μαρτυριών για επισκέψεις εξωγήινων στον πλανήτη μας.

Το 2013, η CIA αποκάλυψε την ακριβή τοποθεσία του Τομέα 51 στην Νεβάδα, απαντώντας σε ένα αίτημα βάσει του νόμου περί ελευθερίας στην ενημέρωση. Πριν συμβεί αυτό, η υπηρεσία πληροφοριών αρνούνταν ακόμα και να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του συγκεκριμένου κομματιού γης στην έρημο της Νεβάδα, παρά τα επίμονα ερωτήματα δημοσιογράφων.Ο αξιωματούχος που έμελλε για πρώτη φορά να αναφέρει τον Τομέα 51 επίσημα σε ομιλία του δεν ήταν άλλος από τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος φυσικά δεν αποκάλυψε καμία πληροφορία για το τι συμβαίνει πραγματικά σε αυτό το «άδυτο» του αμερικανικού στρατού.

Εάν ποτέ αποχαρακτηριστούν οι φάκελοι του Τομέα 51, θα είναι μια σπουδαία μέρα για τους συνωμοσιολόγους, που έχουν «χτίσει» δεκάδες ιστορίες γύρω από αυτή την μυστηριώδη περιοχή.Δείτε παρακάτω μερικές από αυτές

UFO

Η πιο επίμονη θεωρία για τον Τομέα 51 είναι ότι βρίσκεται εκεί αποθηκευμένο ένα διαστημόπλοιο που συνετρίβη στον πλανήτη μας το 1947, μαζί με τις σορούς των εξωγήινων επιβατών του. Όπως ισχυρίζονται πολλοί συνωμοσιολόγοι, το διαστημικό όχημα μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις από το Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού και από τότε παραμένει εκεί. Ο στρατός έχει καταρρίψει τη θεωρία λέγοντας ότι το όχημα που συνετρίβη ήταν ένα αερόστατο παρακολούθησης που απλώς προσγειώθηκε σε ένα ράντσο, αλλά... ποιος τους ακούει, σωστά;

Εκτός από τα συντρίμμια του διαστημόπλοιου, αμέτρητες μαρτυρίες τα τελευταία χρόνια κάνουν λόγο για πτήσεις UFO που πετούν πάνω από τη μυστική βάση, ενώ έχουν ληφθεί και φωτογραφίες ιπτάμενων αντικειμένων άγνωστης ταυτότητας, χωρίς ωστόσο να διακρίνεται ξεκάθαρα τι απεικονίζουν.

Majestic 12

Εξίσου... παλαβή είναι η θεωρία των συνωμοσιολόγων που θέλει τον Τομέα 51 να είναι  η έδρα μιας μυστηριώδους παγκόσμιας κυβέρνησης, με το κωδικό όνομα Majestic 12 ή ΜJ-12. Αυτή φέρεται να δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου Τρούμαν το 1947 με πρώτο της μέλημα την ανάκτηση και την εξέταση ενός - ακόμα - διαστημόπλοιου που συνετρίβη στη Γη.

Αυτή η θεωρία βασίστηκε σε δήθεν απόρρητα κυβερνητικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν το 1984 μετά από υποτιθέμενη διαρροή πληροφοριών. Μετά από έρευνα, το FBI επιβεβαίωσε ότι τα έγγραφα είναι τελείως ψεύτικα.


Ταξίδι στο χρόνο - Τηλεμεταφορά

Σύμφωνα με πολλούς συνωμοσιολόγους, στα εργαστήρια του Τομέα 51 πραγματοποιούνται προηγμένα πειράματα που έχουν ήδη καταστήσει δυνατά τα ταξίδια στον χρόνο και την τηλεμεταφορά.

Και αυτή η θεωρία φαίνεται πως συνδέεται με τους εξωγήινους, που (σύμφωνα με κάποιες θεωρίες) μας επισκέπτονται από το μέλλον για να μοιραστούν μαζί μας τα μυστικά του σύμπαντος.

Υπόγεια αεροπορική βάση και άλλες θεωρίες

Οι δεκάδες μαρτυρίες για αεροσκάφη που χάνονται ξαφνικά μέσα στο έδαφος έχουν «γεννήσει» δεκάδες θεωρίες για την ύπαρξη στην περιοχή μιας τεράστιας υπόγειας αεροπορικής βάσης.

Άλλοι συνωμοσιολόγοι κάνουν λόγο για την ύπαρξη ενός τεράστιου διηπειρωτικού σιδηρόδρομου, για εργαστήρια που κατασκευάζουν πανίσχυρα όπλα μαζικής καταστροφής και για επιστήμονες που εργάζονται ακατάπαυστα για να ανακαλύψουν τρόπους να ελέγξουν τον καιρό και να αναπτύξουν ιούς ικανούς να αφανίσουν ολόκληρα έθνη σε λίγες μέρες.

Δείτε βίντεο: Τομέας 51: Η μυστική περιοχή στην Νεβάδα και οι συνωμοσιολόγοι


ΣΧΟΛΙΑ (64)

ΣΥΝΟΨΗ

Τα αρχεία που έχουν αποχαρακτηρίσει οι υπηρεσίες πληροφοριών, CIA, FBI, NSA και μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα διαβάσει και να τα κατεβάσει ως pdf πανεύκολα, πληκτρολογώντας τόσο απλά στο google το όνομα της υπηρεσίας και μετά την λέξη ufo, για παράδειγμα: CIA UFO, FBI UFO, NSA UFO, οδηγεί απευθείας στις επίσημες ιστοσελίδες των μυστικών υπηρεσιών και των μέχρι πριν κάποια χρόνια απόρρητων αυτών αρχείων. Τώρα θα αναρωτηθούν κάποιοι γιατί οι μυστικές υπηρεσίες αποχαρακτήρισαν αυτά τα απόρρητα αρχεία και τα διέθεσαν ελεύθερα στο ευρύ κοινό. 1) Η Χίλαρι Κλίντον είχε υποσχεθεί οτι εαν εκλεγεί πρόεδρος της Αμερικής, θα αποκαλύψει τα πάντα για τα θέματα αυτά και οι μυστικές υπηρεσίες έπρεπε να την προλάβουν δημοσιεύοντας πρώτες υλικό και έτσι δεν θα φαινόταν οτι το απέκρυπταν και εξαναγκάστηκαν απο την Χίλαρι για να το αποκαλύψουν! 2) Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τις πολλαπλές εξωγηίνες φυλές που έχουν επισκεφθεί την Γη και συνεργάστηκαν με την αμερικανική κυβέρνηση, που έκανε ο απόστρατος υπουργός αμύνης του Καναδά: Paul Hellyer στο συνέδριο: Citizens hearing on disclosure το 2013! σχετικό μεταφρασμένο video θα βρείτε στο youtube πληκτρολογώντας: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΝΑΔΑ 3) Οι πολλαπλές ανακαλύψεις πλανητών και ηλιακών συστημάτων του τηλεσκοπίου Kepler, οπου τώρα με την συνεργασία της επεξεργαστικής ανάλυσης της Google, θα δώσουν απίστευτα στοιχεία και προσεχώς το 2019 η εκτόξευση του διαστημικου τηλεσκοπίου James Webb που θα αναλύει φασματοσκοπικά τις ατμόσφαιρες αυτών των εξωπλανητών για ίχνη μορφών ζωής, ελπίζουμε να δώσουν στους Λαούς της Γής μια γερή δόση αφύπνισης και να τους οδηγήσουν σε εναν νεο τρόπο αντίληψης, μακριά απο πολέμους και ολους μαζί ενωμένους, για την διάσωση του πλανήτη απο ολα αυτά που εως τώρα, τον έχουν οδηγήσει σε τέτοια επίπεδα μόλυνσης και περιβαλλοντικών καταστροφών, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε για πόσα λιγοστά χρόνια ακόμα, θα μπορεί να είναι κατοικήσιμος-habitable planet. ΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ? ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ AL WORDEN ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ: WE ARE THE ALIENS

DaybreakerATH

Σε ποιά ταινία αναφέρεται το άρθρο;

τιποτα δεν ειναι μουφα

μουφα ηταν και το helicarrier και το φτιαχνουν, σιγα μην πουνε την αληθεια στο κοιμισμενο κοινο. ασπαστειτε τον μεσαιωνα

ΑΝΑΡΧΟΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ 2017

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Όλοι γνωρίζουμε τον Αμερικανοισραηλινό Χένρυ Κίσσινγκερ και την απίστευτη παρασκηνιακή του δράση.Υπάρχει άραγε δικτατορία στη Γή που να μην έχει αναφερθεί το όνομά του; Κι όμως είναι ελεύθερος Αυτός λοιπόν πριν μερικά χρόνια είπε σε συνέντευξή του: Η πολιτική είναι σαν το μετρό του Παρισιού,90% υπόγειο και 10% φανερή διαδρομή. Ήξερε τι έλεγε; Βεβαιότατα είναι η απάντηση!!! Τότε γιατί όλοι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων εξαπατούν τον κυρίαρχο λαό; Λένε, δεν υπάρχει συνομωσία, δεν υπάρχουν παρασκήνια, διαβουλεύσεις, αυτά τα λένε οι συνομωσιολόγοι. Ποιός είναι πιο αξιόπιστος, ο Χένρυ Κίσσινγκερ ή οι πολιτικάντηδες..; Έγινε μεγάλη φασαρία με το βιβλίο ΣΤ Δημοτικού της κ.Ρεπούση, όλοι όμως και ειδικά τα μεγάλα κανάλια έκρυψαν το ρόλο του χρηματιστή Τζόρτζ Σόρος. Γιατί άραγε; Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες και έχει αναπτύξει σχέση με άτομα τεράστιας επιρροής σε θέσεις κλειδιά. (δείτε ενδεικτικά τους παρακάτω πίνακες) Ξοδεύει εκατοντάδες εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ μας αγαπάει; Ο Σεβαρνάτζε της Γεωργίας τον κατηγόρησε οτι βρίσκεται πίσω απο την αποσταθεροποίηση της Γεωργίας (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 27/04/2004). Δραστηριοποιήθηκε στη Σερβία μετά την εισβολή των Αμερικάνων και πριν την εισβολή τους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή της Νέας Κυβέρνησης. Το ίδια έκανε και στην Ουκρανία.(http://gr.altermedia.info/?p=496). Για τις τέσσερις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες, ο Σόρος είναι ο δαίμονας: Αυτός είναι που προκάλεσε την κρίση μας, φώναζαν οι εφημερίδες της Κουάλα Λουμπούρ. Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη Λευκορωσία. Απέτυχε όμως και εκδιώχθηκε. Στη Ρωσία έκανε τα ίδια και εκδιώχθηκε σαν αποσταθεροποιητικός παράγοντας(Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων 16/8/1998). Το ίδιο και στο Αζερμπαϊτζάν (ΤΑ ΝΕΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999) Στην Ελλάδα προωθούν την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της Ιστορίας. Στα Σκόπια υποστηρίζουν θέσεις ανθελληνικές .Στην Αλβανία τα σχολικά βιβλία γράφουν οτι χρηματοδοτούνται απο το Σόρος(σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών). Γενικά σε κάθε χώρα προωθούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι οποίες χρηματοδοτούνται και απο το Σόρος και απο πολυεθνικές και απο το Υπουργείο Εξωτερικών της κάθε χώρας. Οι Σκοπιανοί έγιναν Μακεδόνες και μισούν τους κατακτητές Έλληνες,Οι Τούρκοι έγιναν Ίωνες, αυτόχθονες φυσικά-Ο Όμηρος έγινε Ομάρ.Όλως τυχαίως&Συμπτωματικώς..Συγκυρίες βρε χαζά.

ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΚ-3)

ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΑΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣ ΓΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!

Τζιμακος

@ΑΝΑΡΧΟΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ 201706/09/2017 , όλα στο μπλεντερ χαχαχαχα Κακο παιδι .... θα σε παρω μαζι μου σε καμια διαλεξη να μαθαίνεις ..... θα σου διευρύνει τις αισθησεις σου και δεν θα λες κουτουράδες λες και εχεις φαει φασολια .....

χαχαχαχα

ΟΙ πινακες στους οποιους αναφέρεσαι, που είναι; Στο Λούβρο;

Τζιμακο αδερφε δακρυσα !!!!!

φιλε δακρυσα νομιζα ότι θα πεθαινα από τα γελια, εκλαιγα ηρθε η γραμματεας μου να δει εάν είμαι καλα , σε διαλεξη για Chemical Trails τους πεθανες στο κλασιμο !!!!! Τζιμη πολύ χειροπιαστό το παράδειγμα που χρησιμοποίησες , αφου κοντεψες να τους πεθανεις τους ψεκασμένους Συχανελ , στους αερισμούς Και στους ψεκασμούς εσωτερικού χωρου , τους εκανες και τα νευρα τσαταλια .θα πληρωνα εκατο ευρω να εβλεπα το σκηνικο Και τις φατσες από αποσταση βεβαια . ο δολιο καθηγητης και οι βολευετες θα σκεφτονταν τι ψεκασμους και λαλακιες εδώ θα πεθάνουμε Από την βρωμα , Εδω ενας ελλεινος βρωμιλος προξενησε παρακρουση με μερικες υποκοφες , φαντασου τα αεροπλανα !!!!!!θα εφυγαν ολοι από την Διαλεξη σοφοτεροι και ποιο ζαλισμενοι από την οσμη και τα νευρα . οι δε στρατιωτικοι το εχουν αυτό, είναι αποτομοι , δεν εχουν υπομονη Να φιλοσοφησουν τα αποτελεσματα ενός αμεσου ψεκασμου με μεθανιο , βιαζονται .

ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ

μας επριξες με τον μαρμαρομενο βασιλεα? πες και τιποτα αλο οπως ποτε λες να ανοιξουνε οι φυλακες εκει στον νικηφορο;

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ

ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ; ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

John

Το επόμενος μέρος συνέλευσης της κέντρο-αριστεράς.

Εξωγήινος

Το καλοκαίρι πάντως πάμε στα νησιά για μπανάκι. τον χειμώνα αράζουμε τομέα 51 αλλά και καμιά φορά πάμε και πλατεία. Γενικά περνάμε καλά εδώ στην γη.

Rottweiler

Επιτέλους ένα θέμα που αξίζει να είναι στα "πρώτα θέματα" της ιστοσελίδας. Όσοι έχουν αρκούντως "ανοιχτά μυαλά" και θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το θέμα ας ψάξουν -μεταξύ άλλων- τα εξής ονόματα: Stanton T. Friedman, Bob Lazar. Για μένα δεν υπάρχει αμφιβολία οτί στο -σχεδόν- αχανές σύμπαν υπάρχουν και άλλοι πολιτισμοί (είτε λιγότερο, είτε περισσότερο εξελιγμένοι απο εμάς, δεν έχει σημασία) , τωρά ποιοι είναι και ποιες είναι οι προθέσεις τους είναι μία άλλη "πονεμένη" ιστορία... Και μετα λύπης πιστεύω οτί καλώς (προς το παρόν) οι κυβερνήσεις και οι εκάστοτε μυστικές υπηρεσίες των κρατών συστηματικά αποσιωπούν με κάθε μέσο κάθε μαρτυρία ακόμα και αξιόπιστων μαρτύρων (πιλότοι μαχητικών, χειριστές radar κ.α.), διότι -δυστυχώς- είμαστε ακόμα αρκετά πρωτόγονος πολιτισμός -ούτε καν "Type I (...) σύμφωνα με τον Dr. Kaku- που δεν μπορεί να "χωνέψει" μία τέτοια συνταρακτική αλήθεια...

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ

ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΕΠΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΘΕΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ- ΔΟΞΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ- ΤΗΝ ΠΟΛΗ.... (ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ... ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ;).

κωστας

Μεγαλε συνονοματε, ενα δεν ξεκαθαρισες: Θα σκαψουν καποιοι (Ελ ισως) για τον μαρμαρωμενο βασιλια, η θα σκαψει ο ιδιος; Εγω προσωπικα θα εντυπωσιαζομουν περισσοτερο με το δευτερο.

filippos.kaimakamis

μπράβο παιδιά τζιμη και κερκίδες μας φτιαξατε το κέφι φοβεροι,

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

boris-0

Η πρώτη πρόταση ζητά έγκριση για τη νέα συμφωνία του Μπόρις Τζόνσον - Τη δεύτερη αναμένεται να προωθήσει η κυβέρνηση προς έγκριση, μόνο σε περίπτωση που απορριφθεί η πρώτη πρόταση

Malmstrom

Η ΕΕ «δεν έχει άλλη φωνή» παρά τα αντίμετρα τόνισε η Επίτροπος Εμπορίου της ΕΕ Σεσίλια Μάλμστρεμ σχολιάζοντας την απόφαση των ΗΠΑ να επιβάλλουν δασμούς 7,5 δισ. δολαρίων σε ευρωπαϊκά προϊόντα

21773777

Σύμφωνα με την οργάνωση, τουρκικές δυνάμεις και συριακές ένοπλες ομάδες που στηρίζονται από την Τουρκία πραγματοποιούν σοβαρές παραβιάσεις και εγκλήματα πολέμου – Τι αναφέρει η οργάνωση, που στηρίχθηκε σε μαρτυρίες 17 προσώπων

1