Το κρυφό παιδί του Κιμ: Ποιος είναι ο άγνωστος γιος του πολεμοχαρούς Βορειοκορεάτη ηγέτη

Το κρυφό παιδί του Κιμ: Ποιος είναι ο άγνωστος γιος του πολεμοχαρούς Βορειοκορεάτη ηγέτη

Σύμφωνα με πληροφορίες των υπηρεσιών πληροφοριών, θα είναι αυτός που θα λάβει τα ηνία της χώρας όταν ο μπαμπάς του αποχωρήσει

Το κρυφό παιδί του Κιμ: Ποιος είναι ο άγνωστος γιος του πολεμοχαρούς Βορειοκορεάτη ηγέτη
O Κιμ Γιονγκ Ουν έχει έναν κρυφό γιο, ο οποίος θα λάβει το "δακτυλίδι" όταν ο μπαμπάς του αποσυρθεί από την ηγεσία της χώρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail", ο πολεμοχαρής Κιμ Γιονγκ Ουν έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την σύζυγό του όμως, δεν ήταν μέχρι τώρα γνωστό το φύλο του πρώτου παιδιού.

Ο Κιμ απέκτησε έναν υιό το 2010. Ο φακός δεν έχει ουδέποτε εντοπίσει τον γιο του βορειοκορεάτη ηγέτη, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες υπηρεσιών πληροφοριών,θα είναι αυτός που θα λάβει τα ηνία της χώρας όταν ο μπαμπάς του αποχωρήσει. 

Μετά τη γέννηση του γιου τους, το ζευγάρι απέκτησε και άλλα δύο τέκνα: ένα κοριτσάκι το 2013, ενώ πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από το καθεστώς της Πιόνγιανγκ ότι ο Κιμ έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς.    
Κλείσιμο

Ο Κιμ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, το 2009, με την αγαπημένη του Ρι. Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί.

Το πρώην αστέρι του NBA, Ντένις Ρόντμαν, που είχε επισκεφθεί τη χώρα το 2013, είναι η μόνη έγκυρη πηγή για να επιβεβαιώσει την ύπαρξη της κόρης που απέκτησε ο Κιμ και η σύζυγός του.Το κοριτσάκι  ονομάζεται "Ju-Ae".

Ο Ρόντμαν είχε περιγράψει τότε τον ηγέτη της Βορείου Κορέας ως έναν "καλό πατέρα" που έχει μία "καλή οικογένεια".

Σε αντίθεση με την προσωπική ζωή του πατέρα του, ο Κιμ κρατά επτασφράγιστο μυστικό ακόμη και την ημέρα της γέννησης και του γάμου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπηρεσιών πληροφοριών, η "Πρώτη Κυρία" της Βορείου Κορέας προέρχεται από μία οικογένεια απλών θνητών. Ο πατέρας της είναι ακαδημαικός και η μητέρα της γιατρός. 

Όσο για τον κρυφό γιο του Κιμ Γιονγκ Ουν, αυτός αποκαλύφθηκε μετά την ανακοίνωση της Πιόνγιανγκ ότι πραγματοποίησε με επιτυχία την έκτη πυρηνική δοκιμή. 
No one from Police Scotland was able to comment on Leanne’s case yesterday.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης