Συγκινητικό βίντεο: Τυφλός αθλητής δίνει την τελευταία πάσα σε αγώνα αμερικανικού φούτμπολ

Συγκινητικό βίντεο: Τυφλός αθλητής δίνει την τελευταία πάσα σε αγώνα αμερικανικού φούτμπολ

Ο Τζέικ Όλσον έχασε οριστικά την όρασή του σε ηλικία 12 ετών με το τελευταίο πράγμα που είδε πριν να μπει στο δεύτερο χειρουργείο - το πρώτο μάτι το είχε χάσει σε ηλικία μόλις 10 μηνών - ήταν να δει μια προπόνηση της ομάδας με τα χρώματα της οποίας τελικά αγωνίστηκε

Συγκινητικό βίντεο: Τυφλός αθλητής δίνει την τελευταία πάσα σε αγώνα αμερικανικού φούτμπολ
Ράγισαν καρδιές στον αγώνα του πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας απέναντι στο πανεπιστήμιο του Δυτικού Μίστιγκαν όταν για την τελευταία φάση του αγώνα, που έληξε με νίκη των Καλιφορνέζων, μπήκε στο γήπεδο ο Τζέικ Όλσον.

Ο Όλσον πήρε τη μπάλα, έδωσε μια άψογη πάσα και ένας συμπαίκτης του έστειλε τη μπάλα στα «δίχτυα» των αντιπάλων του γράφοντας το τελικό 49-31 για τη νίκη του πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας.

Η ιδιομορφία της συγκεκριμένης φάσης ήταν ότι ο Όλσον είναι ένας 20χρονος που έχει χάσει την όρασή του εδώ και οχτώ χρόνια χτυπημένος από καρκίνο.

Παρόλα αυτά, όμως, δεν εγκατέλειψε ποτέ την αγάπη του για το αμερικανικό φούτμπολ. Και όχι μόνο αυτό αλλά κάνει και σερφ και παίζει γκολφ.

Ο Όλσον έχασε οριστικά την όρασή του σε ηλικία 12 ετών με το τελευταίο πράγμα που είδε πριν να μπει στο δεύτερο χειρουργείο - το πρώτο μάτι το είχε χάσει σε ηλικία μόλις 10 μηνών - ήταν να δει μια προπόνηση της ομάδας με τα χρώματα της οποίας τελικά αγωνίστηκε.
Κλείσιμο

Ο ίδιος μετά τον αγώνα δήλωσε συγκινημένος ότι «λάτρεψα τη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο. Το συναίσθημα ήταν απίστευτο, θα το θυμάμαι για πάντα. Μόνο αυτό μπορώ να πω γιατί δεν μπορώ να πιστέψω τι έκανα».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης