Θρίλερ: Σκότωσε τη γυναίκα του σε κρουαζιέρα στην Αλάσκα διότι δεν... σταματούσε να γελάει!

Θρίλερ: Σκότωσε τη γυναίκα του σε κρουαζιέρα στην Αλάσκα διότι δεν... σταματούσε να γελάει!

Με σφαγείο έμοιαζε η καμπίνα του ζευγαριού - Νεκρή στο πάτωμα η 39χρονη γυναίκα - Βουτηγμένος στα αίματα βρέθηκε ακριβώς από πίσω της ο συζυγοκτόνος

Θρίλερ: Σκότωσε τη γυναίκα του σε κρουαζιέρα στην Αλάσκα διότι δεν... σταματούσε να γελάει!
Η δολοφονία συζύγου δεν αποτελεί «σπάνια είδηση». Για πολλούς λόγους, η κατάσταση σε ένα ζευγάρι μπορεί να εκτραχυνθεί και να συμβεί το κακό. Όμως, η υπόθεση ενός άνδρα από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Ο συγκεκριμένος σκότωσε τη σύζυγό του καθώς βρίσκονταν σε κρουαζιέρα στην Αλάσκα, λέγοντας στους αστυνομικούς κατά την ομολογία του, πως το έκανε διότι δεν... σταματούσε να γελάει!

Το έγκλημα συνέβη την Τρίτη, ενώ το κρουαζιερόπλοιο Πριγκίπισσα Εμεράλντα βρισκόταν εν πλω. Οι υπεύθυνοι του πλοίου έλαβαν αναφορές για φωνές και τσακωμό σε καμπίνα. Όταν έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν το άψυχο κορμί της 39χρονης Κρίστι Μαντζανάρες να κοίτεται στο πάτωμα. Το σκηνικό θύμιζε θρίλερ, καθώς υπήρχαν παντού αίματα και σημάδια από πάλη.

Πίσω από την άτυχη γυναίκα βρισκόταν «παγωμένος» ο επίσης 39χρονος σύζυγός της, Κένεθ Ρέι Μαντζανάρες, τα χέρια και τα ρούχα του οποίου ήταν βουτηγμένα στο αίμα. 

Κλείσιμο
Ένας μάρτυρας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είδε τον άνδρα να σέρνει από το μπαλκόνι στο εσωτερικό της καμπίνας την 39χρονη γυναίκα.

Πράκτορες του FBI που βρέθηκαν με ελικίοπτερο στο πλοίο, ανέκριναν τον δράστη, ο οποίος δήλωσε αφοπλιστικά: «Δεν σταματούσε να γελάει μαζί μου. Η ζωή μου τελείωσε».

Ο 39χρονος συζυγοκτόνος προφυλακίστηκε δίχως εγγύηση και θα δικαστεί για την αποτρόπαια πράξη του στις 10 Αυγούστου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης