Η ΕΕ ενέκρινε 46 εκατ. ευρώ στην Ιταλία για τους μετανάστες

Η ΕΕ ενέκρινε 46 εκατ. ευρώ στην Ιταλία για τους μετανάστες

Πάνω από 95.000 άνθρωποι, κυρίως από τις χώρες της Βόρειας Αφρικής, έχουν μεταβεί το 2017 στη γειτονική χώρα μέσω της Μεσογείου

Το ποσό των 46 εκατ. ευρώ θα δοθεί στην Ιταλία από τα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης
, προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις συντήρησης των μεταναστών
και προσφύγων, μετά τις αυξημένες ροές που παρατηρήθηκαν το φετινό καλοκαίρι στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, πάνω από 95.000 άνθρωποι, κυρίως από τις χώρες της Βόρειας Αφρικής, έχουν μεταβεί το 2017 στην Ιταλία, γεγονός που αναδεικνύει το πρόβλημα, αν υπολογίσει κανείς όσους είχαν ταξιδέψει το 2016, πολλοί εκ των οποίων εγκλωβίστηκαν μετά το κλείσιμο των συνόρων.

Η Ρώμη εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει τις περιπολίες με το σύνολο του στόλου της, εμποδίζοντας τους διακινητές να μεταφέρουν τις καραβιές με τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους.

Η Ευρώπη έχει ήδη εγκρίνει το ποσό των 90 εκατ. ευρώ, τα οποία θα δοθούν για τη βελτίωση των προσφυγικών εγκαταστάσεων στη Λιβύη, ώστε να αποτραπεί η μαζική διέλευση της Μεσογείου.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

GLMAM

NA TOYΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ? ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ? ΜΕΡΙΚΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΑΥΤΟΙ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης