Μπριζίτ Μακρόν: Γιατί δεν πήγε να ψηφίσει μαζί με τον σύζυγό της;

Μπριζίτ Μακρόν: Γιατί δεν πήγε να ψηφίσει μαζί με τον σύζυγό της;

Selfies, χειραψίες και αμέτρητοι θαυμαστές γύρω τους - Το Σαββατοκύριακο, που ο Εμμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν επισκέφθηκαν την πόλη Τουκέ για να ψηφίσουν, δεν πέρασαν απαρατήρητοι

Μπριζίτ Μακρόν: Γιατί δεν πήγε να ψηφίσει μαζί με τον σύζυγό της;
Με 341 έδρες στη γαλλική βουλή το κόμμα του Εμμανουέλ Μακρόν Republique en Marche (REM) εξασφάλισε μία από τις ευρύτερες κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες της 5ης Δημοκρατίας κατά τον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών. Από το Σάββατο το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας βρέθηκε στην πόλη Τουκέ, όπου διαθέτει δεύτερη κατοικία για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν βρήκε χρόνο για να παίξει τένις με φίλο του και για να κάνει ποδήλατο μαζί με την Μπριζίτ και με την μικρότερη κόρη της, Τιφέν Οζιέρ. Όπως και το περασμένο Σαββατοκύριακο έτσι και τώρα αμέτρητοι θαυμαστές και υποστηρικτές του ζευγαριού στην Τουκέ, έτρεξαν για να βγάλουν μια selfie με τον Γάλλο πρόεδρο και την Μπριζίτ, να τους σφίξουν το χέρι και να μιλήσουν με το ζευγάρι.

Κλείσιμο


Όμως, έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο Εμμανουέλ Μακρόν, ενώ συνήθως είναι αχώριστος με την σύζυγό του, πήγε να ψηφίσει χωρίς εκείνη στο δημαρχείο της Τουκέ και η Μπριζίτ άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα συνοδευόμενη από την κόρη της, Τιφέν.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Gala, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας φαίνεται ότι είναι πιο δημοφιλής από τον Εμμανουέλ Μακρόν στην Τουκέ και γι' αυτό τον λόγο δεν ήθελε να πάει μαζί του να ψηφίσει και να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της.



«Ανάμεσα στους δύο η Μπίμπι (το υποκοριστικό της Μπριζίτ) είναι η πιο δημοφιλής στους περιπατητές στην Τουκέ»,
γράφει το περιοδικό και τονίζει ότι στον καθοριστικό για εκείνον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών, η Μπριζίτ Μακρόν δεν εμφανίστηκε δίπλα του για ένα και μόνο λόγο, για να μην τραβήξει επάνω της την προσοχή.



«Αυτή την ημέρα που το μέλλον της Γαλλίας θα μπορούσε να παίζεται ακόμα περισσότερο και από τις προεδρικές εκλογές, η Πρώτη Κυρία, της οποίας σχολιάζουν πολύ την εμφάνιση και τα ρούχα, μάλλον προτίμησε να αφήσει τον χώρο και όλη την προσοχή στον σύζυγό της»,
αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης