Εκρήξεις και πυροβολισμοί στην Μπανγκόκ

Εκρήξεις και πυροβολισμοί στην Μπανγκόκ

Μία έκρηξη και πυροβολισμοί ακούστηκαν στην εμπορική συνοικία της Μπανγκόκ, την οποία έχουν καταλάβει αντικυβερνητικοί διαδηλωτές...

Εκρήξεις και πυροβολισμοί στην Μπανγκόκ

Μία έκρηξη και πυροβολισμοί ακούστηκαν στην εμπορική συνοικία της Μπανγκόκ, την οποία έχουν καταλάβει αντικυβερνητικοί διαδηλωτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, mεταξύ τους και ο στρατιωτικός ηγέτης των αντικυβερνητικών.

Ένας άγνωστος, μέχρι στιγμής, αριθμός ανθρώπων διακομίστηκε στο νοσοκομείο από την επιχειρηματική συνοικία Σιλόμ της Μπανγκόκ, λιγότερο από μισή ώρα αφού ακούστηκε μία δυνατή έκρηξη και πυροβολισμοί, σύμφωνα με ιατρικές πηγές.

Ένας Ταϊλανδός στρατιωτικός, που είχε επιλέξει το στρατόπεδο των αντικυβερνητικών, ο Χατίγια Σαουασντιπόλ ή «Σεχ Ντενγκ», μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε στο στήθος, σύμφωνα με ιατρική πηγή.

Ο Ντενγκ, 58 ετών, που θεωρείται ο στρατιωτικός ηγέτης των αντικυβερνητικών, τον οποίο όμως η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έχει χαρακτηρίσει «τρομοκράτη, εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε πολύ σοβαρή κατάσταση».

Κλείσιμο

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης