Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία: Τα δύο πρόσωπα που θριάμβευσαν στις τοπικές εκλογές

Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία: Τα δύο πρόσωπα που θριάμβευσαν στις τοπικές εκλογές

Γνωρίζοντας τον εκλεκτό της Μέρκελ και τον «Ρονάλντο» του FDP

Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία: Τα δύο πρόσωπα που θριάμβευσαν στις τοπικές εκλογές
 Ο εκλεκτός της Μέρκελ και ο «Ρονάλντο» του FDP έκαναν την ανατροπή στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και τώρα ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια για να συγκυβερνήσουν.
 
   
O 56χρονος Άρμιν Λάσετ, εκλεκτός της Μέρκελ, έκανε τη ανατροπή στις χθεσινές τοπικές εκλογές βάζοντας στο περιθώριο την Χανελόρε Κραφτ , την απερχόμενη πρωθυπουργό του κρατιδίου από το κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών.


Ο Λάσετ, πατέρας τριών παιδιών, έχει ενταχθεί στο κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών από το 1979 και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Βόννης.

Κλείσιμο

Η καλή χημεία του Λάσετ με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ δεν μπορεί να κρυφτεί. 



Ο ηγέτης του FDP, Κριστιάν Λίντνερ έδωσε το φιλί της ζωής στους Ελεύθερους Δημοκράτες
 
   

Ο γερμανικός Τύπος τον έχει βαπτίσει "Ρονάλντο" του FDP ( κόμμα των Ελεύθερων Δημοκρατών) γιατί κατάφερε να... σκοράρει δίνοντας το φιλί της ζωής στο κόμμα του.

Ο 39χρονος Kριστιάν Λίντνερ τα έχει όλα. Είναι νέος , ωραίος και παντρεμένος με Γερμανίδα δημοσιογράφο που ξεχωρίζει για τη πένα της αλλά και το πλούσιο μπούστο της.  
 
O Κριστιάν Λίντνερ με τα κοντά ξανθά μαλλιά και την μελαχρινή σύζυγο, αρχισυντάκτρια ενθέτου της εφημερίδας "Die Welt", κατάφερε να αναγεννήσει τους Ελεύθερους Δημοκράτες ζωής στις εκλογές που διεξήχθησαν χτες στη Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία, το πολυπληθέστερο κρατίδιο της Γερμανίας  Το κόμμα του κατέκτησε την τρίτη θέση και, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, θα συνεργαστεί με το κόμμα της Μέρκελ, τους Χριστιανοδημοκράτες, που θριάμβευσε στις χθεσινές τοπικές εκλογές.

Για την Ελλάδα, ο Λίντνερ έχει δηλώσει πως, πρώτα η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από την ευρωζώνη και μετά να της δοθεί ελάφρυνση χρέους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης