Πιθανές διασυνδέσεις του υπόπτου της Τάιμς Σκουέρ με εξτρεμιστικές οργανώσεις

Πιθανές διασυνδέσεις του υπόπτου της Τάιμς Σκουέρ με εξτρεμιστικές οργανώσεις

Στις πιθανές διασυνδέσεις του υπόπτου της αποτραπείσας επίθεσης στη Ν. Υόρκη με ξένες εξτρεμιστικές οργανώσεις εστιάζονται οι έρευνες, όπως δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα...

Πιθανές διασυνδέσεις του υπόπτου της Τάιμς Σκουέρ με εξτρεμιστικές οργανώσεις

Στις πιθανές διασυνδέσεις του υπόπτου της αποτραπείσας επίθεσης στη Ν. Υόρκη με ξένες εξτρεμιστικές οργανώσεις εστιάζονται οι έρευνες, όπως δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Όπως τόνισε ο κ. Ομπάμα, οι έρευνες θα εστιαστούν στο εάν «υπάρχει κάποια διασύνδεση αυτού του ατόμου με τρομοκρατικές ομάδες και αυτό περιλαμβάνει τη συλλογή κρίσιμων πληροφοριών καθώς εργαζόμαστε για να αποτρέψουμε όποια μελλοντική επίθεση».

Μιλώντας για το επεισόδιο του περασμένου Σαββατόβραδου έπειτα από την είδηση της σύλληψης του υπόπτου, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως «θα αποδοθεί δικαιοσύνη» στην υπόθεση αυτή και δεσμεύθηκε πως οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούν.

Κλείσιμο

Παράλληλα ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ επέκρινε το γεγονός πως ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης Φάισαλ Σαχζάντ κατόρθωσε να επιβιβασθεί σε αεροσκάφος με προορισμό το Ντουμπάι πριν συλληφθεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης