Απίστευτη επίδειξη αντοχής: Τράβηξε επτά Audi 12,6 τόνων με τους όρχεις του!

Απίστευτη επίδειξη αντοχής: Τράβηξε επτά Audi 12,6 τόνων με τους όρχεις του!

Όπως εξήγησε ο 39χρονος Ye Wei η τεχνική του ονομάζεται Xi Sui Gong ή Xi Sui και εφαρμόζεται από δασκάλους του Κουνγκ Φου για να βελτιώσουν τη γονιμότητά τους

Απίστευτη επίδειξη αντοχής: Τράβηξε επτά Audi 12,6 τόνων με τους όρχεις του!
Μια απίστευτη επίδειξη δύναμης και αντοχής έκανε ένας Κινέζος δάσκαλος του Κουνγκ Φου όταν τράβηξε επτά αυτοκίνητα μάρκας Audi με τους... όρχεις του!

Ο 39χρονος Ye Wei κατάφερε να τραβήξει τα αυτοκίνητα για επτά μέτρα καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος από το 2016 όταν είχε τραβήξει με τον ίδιο τρόπο πέντε αυτοκίνητα.

Κλείσιμο
Το βίντεο είναι εντυπωσιακό: Παρά τις ιαχές του συγκεντρωμένου πλήθους ο Ye Wei αυτοσυγκεντρώνεται, δένει το σκοινί στους όρχεις του και σιγά-σιγά τα επτά αυτοκίνητα συνολικού βάρους 12,6 τόνων αρχίζουν να μετακινούνται.

Όπως εξήγησε ο 39χρονος η τεχνική του ονομάζεται Xi Sui Gong ή Xi Sui και εφαρμόζεται από δασκάλους του Κουνγκ Φου για να βελτιώσουν τη γονιμότητά τους.

Γιατροί που μίλησαν σε κινεζικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν ότι η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να κάνει καλό σε προβλήματα του ουροποιητικού καθώς γυμνάζει τους μύες στον πυελό και γύρω από τους μηρούς.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης