ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο Φιγιόν «απολογείται» για τα ακριβά του κοστούμια: «Είναι δώρο φίλου, ε και;»

Ο Φιγιόν «απολογείται» για τα ακριβά του κοστούμια: «Είναι δώρο φίλου, ε και;»

Από το 2012 μέχρι σήμερα, ο Φιγιόν φέρεται να έχει λάβει ως δώρο κοστούμια συνολικής αξίας περίπου 50.000 ευρώ

Ο Φιγιόν «απολογείται» για τα ακριβά του κοστούμια: «Είναι δώρο φίλου, ε και;»
«Ένας φίλος μου έκανε δώρο κοστούμια. Ε και;», δήλωσε ο Φρανσουά Φιγιόν, ο υποψήφιος της γαλλικής Κεντροδεξιάς αφού παραδέχθηκε πως είχε λάβει δώρο από έναν φίλο δύο πανάκριβα κοστούμια τον Φεβρουάριο του 2016, σε μία προσπάθεια να υποβαθμίσει το νέο σκάνδαλο που αμαυρώνει την εικόνα του, σχεδόν δύο μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές.

Μετά τις αποκαλύψεις για την αργομισθία της συζύγου του, η οικογένεια Φιγιόν βρίσκεται όχι μόνο στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης αλλά και στη δίνη ενός νέου σκανδάλου. Μιλώντας την Κυριακή στη γαλλική εφημερίδα «Les Echos», ο Φρανσουά Φιγιόν ανέφερε πως ένας φίλος του, τον οποίο δεν κατονόμασε, του έκανε δώρο δύο κοστούμια τον περασμένο Φεβρουάριο αξίας 13.000 ευρώ. Τα κοστούμια Arnys που συχνά επιλέγει ο ηγέτης της Κεντροδεξιάς είναι ραμμένα επάνω του. 

Από το 2012 μέχρι σήμερα, ο Φιγιόν φέρεται να έχει λάβει ως δώρο κοστούμια συνολικής αξίας περίπου 50.000 ευρώ. Μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα φέρεται να καταβλήθηκαν σε μετρητά. Στη συνέντευξή του στην «Les Echos» ο Φρανσουά Φιγιόν τόνισε πως η προσωπική του ζωή έχει βρεθεί στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης μόνο και μόνο για να σπιλωθεί η υποψηφιότητά του.

Τα γαλλικά ΜΜΕ επισημαίνουν πως η εταιρεία ανδρικών ρούχων «Arnys» είναι η αγαπημένη του Φιγιόν. Είναι θυγατρική της LVMH και εδρεύει στο Παρίσι. Το 2010, το περιοδικό «GQ» ανέδειξε τον Φρανσουά Φιγιόν ως τον πιο κομψό πολιτικό της Γαλλίας με τους γκουρού της μόδας να του αναγνωρίζουν ότι έχει μια μοναδική αίσθηση των γραμμών: στενά κοστούμια, μπουφάν βρετανικού στιλ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης