Φωτογραφίες: Τρεις αιωνόβιες γιαγιάδες έκαναν γενέθλια σε γηροκομείο του Μπρούκλιν

Φωτογραφίες: Τρεις αιωνόβιες γιαγιάδες έκαναν γενέθλια σε γηροκομείο του Μπρούκλιν

Η Λουσίλ Πράις, 100 χρόνων, η Σοφία Σμιθ, 101 και η Γκρέις-Μαρί Μπέικερ, 102 ετών έσβησαν τα κεράκια από μία εντυπωσιακή λευκή τούρτα, παρουσία 50 καλεσμένων, 

Φωτογραφίες: Τρεις αιωνόβιες γιαγιάδες έκαναν γενέθλια σε γηροκομείο του Μπρούκλιν
Ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων για τρεις γιαγιάδες, που έσβησαν 100 και πλέον κεράκια, έγινε χθες σε γηροκομείο του Μπρούκλιν, προσελκύοντας τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Λουσίλ Πράις, 100 χρόνων, η Σοφία Σμιθ, 101 και η Γκρέις-Μαρί Μπέικερ, 102 ετών έσβησαν τα κεράκια από μία εντυπωσιακή λευκή τούρτα, παρουσία 50 καλεσμένων, στο Κέντρο Φροντίδας και Αποκατάστασης Crown Heights του Μπρούκλιν, όπου διαμένουν.

Κλείσιμο


Κατά τη διάρκεια του πάρτι διαβάστηκαν προσευχές και εδάφια της Βίβλου και οι υπέργηρες εορτάζουσες αποκάλυψαν τα μυστικά της μακροζωίας τους.

«Οφείλεται στη σούπα, στην κοτόσουπα», είπε η γεννημένη στη Γουιάνα Σμιθ, στην οποία αρέσει να πηγαίνει στην εκκλησία και να δέχεται τις επισκέψεις των πέντε εγγονιών της. Πήγε στον οίκο ευγηρίας όταν ήταν 100 χρονών.



Η Μπέικερ που γεννήθηκε στο Μπρούκλιν δήλωσε ότι η μακροημέρευσή της οφείλεται στον Θεό. «Με φροντίζει, πέρασα πολλές δύσκολες ημέρες αλλά δεν ήταν έτοιμος για μένα», δήλωσε. Στα χόμπι της περιλαμβάνονται η μαγειρική, η ζωγραφική και οι επισκέψεις σε μουσεία.

Η Πράις, μια γυναίκα που ασχολήθηκε με την κομμωτική και τα οικιακά, και έχει καταγωγή επίσης από τη Γουιάνα, είπε ότι δεν ακολουθεί κάποια ειδική διατροφή που την κάνει να ζει τόσα χρόνια. «Δεν έχω μυστικά γιατί κάνω οτιδήποτε κάνει όλος ο κόσμος. Τρώω ό,τι έχω να φάω, οποιοδήποτε φαγητό», τόνισε η υπεραιωνόβια που έχει 20 εγγόνια και 35 δισέγγονα και ζει στο γηροκομείο από το 2005.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης