Η 90χρονη βασίλισσα Ελισάβετ βγήκε για ιππασία στις όχθες του Τάμεση!

Η 90χρονη βασίλισσα Ελισάβετ βγήκε για ιππασία στις όχθες του Τάμεση!

Τον επόμενο μήνα θα γίνει 91 ετών, αλλά όπως φαίνεται, η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο για την βασίλισσα Ελισάβετ να επιδοθεί στο αγαπημένο της σπορ, την ιππασία

Η 90χρονη βασίλισσα Ελισάβετ βγήκε για ιππασία στις όχθες του Τάμεση!
Την περίοδο των εορτών η απουσία της από την χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ, όπου περνά παραδοσιακά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η βασιλική οικογένεια, έδωσε τροφή για δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία της. Όμως, η βασίλισσα Ελισάβετ, που τον Απρίλιο θα γίνει 91 ετών, όχι μόνο διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν σοβαρά άρρωστη, αλλά, μετά την περιπέτεια που πέρασε εξαιτίας ενός κρυολογήματος, επέστρεψε δυναμικά στην ενεργό δράση.



Κλείσιμο
Την Δευτέρα η Βρετανίδα μονάρχης ως άλλη Αμαζόνα, φόρεσε το παντελόνι ιππασίας, ένα μπλε αδιάβροχο, καφέ δερμάτινες μπότες ιππασίας και μεταξωτό μαντίλι στα μαλλιά και καβάλησε το αγαπημένο της μαύρο πόνι, την Καρλτονλίμα Έμμα για μια βόλτα στις όχθες του Τάμεση, κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Η βασίλισσα απόλαυσε την ανοιξιάτικη φύση, μετά από ένα βροχερό Σαββατοκύριακο, παρέα με τον αρχισταυλίτη Τέρι Πέντρι, ο οποίος συχνά την συντροφεύει στο αγαπημένο της σπορ. Η αγάπη της Ελισάβετ για τα άλογα είναι γνωστή και για πρώτη φορά έκανε ιππασία σε ηλικία τεσσάρων ετών, όταν δέχθηκε ως δώρο ένα πόνι ράτσας «Σέτλαντ», που είχε το όνομα Πέγκι.



Έκτοτε, η βασίλισσα έχει αποκτήσει πολλά άλογα. Την δεκαετία του '50 ένα μαύρο άλογο, η Μπέτσι, ήταν το αγαπημένο της και την δεκαετία του '60 ο Surprise, ένα γκρίζο άλογο με το οποίο η βασίλισσα έλαβε μέρος στις ιπποδρομίες του Άσκοτ το 1961!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης