Η Καμίλα και ο Κάρολος στο φανταχτερό Sheikh Zaved Grand Mosque του Αμπού Ντάμπι

Η Καμίλα και ο Κάρολος στο φανταχτερό Sheikh Zaved Grand Mosque του Αμπού Ντάμπι

Η δούκισσα της Κορνουάλης σεβάστηκε τα έθιμα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια - Ο Κάρολος δεν αποχωρίστηκε τα... παπούτσια του

Η Καμίλα και ο Κάρολος στο φανταχτερό Sheikh Zaved Grand Mosque του Αμπού Ντάμπι
Περιοδεία στις χώρες της Μέσης Ανατολής πραγματοποιούν αυτό το διάστημα ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την επίσκεψή τους στο φανταχτερό Sheikh Zaved Grand Mosque του Αμπού Ντάμπι, όπου η μεν δούκισσα της Κορνουάλης ακολούθησε τον κανόνα, βγάζοντας τα παπούτσια της, ο δε πρίγκιπας Κάρολος δεν... ακολούθησε, αποφεύγοντας να μείνει ξυπόλητος.

Η Καμίλα επέλεξε να φορέσει ένα ανατολίτικου τύπου ριχτό φόρεμα, στο χρώμα του βαθύ μπλε, όπως είναι τα μάτια της. Ο δε Κάρολος επέλεξε ένα γκρι κοστούμι, με κόκκινο λουλούδι στο πέτο και ροζ πουκάμισο, με ριγέ γραβάτα.

Η Καμίλα, σεβόμενη τα έθιμα της περιοχής, δεν αποχωρίστηκε ούτε στιγμή τη μαντήλα στα μαλλιά της, ενώ έδειξε να ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για την ιστορία του σπουδαίου ναού. Η πρώτη της επίσκεψη στο Αμπού Ντάμπι ήταν το 2007, όταν ακόμη το κτίσμα βρισκόταν υπό κατασκευή.

Ο Κάρολος και η Καμίλα είχαν συνάντηση με θρησκευτικούς ηγέτες πολλών θρησκειών και εθνοτήτων στην περιοχή, ανταλλάσσοντας χρήσιμες πληροφορίες και εμπειρίες.

Κλείσιμο










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης