Ξέσπασμα της Σούζαν Σάραντον για Χίλαρι: Δεν ψηφίζω με το... αιδοίο μου

Ξέσπασμα της Σούζαν Σάραντον για Χίλαρι: Δεν ψηφίζω με το... αιδοίο μου

Η διάσημη ηθοποιός τόνισε ότι «θέλω την κατάλληλη γυναίκα» για πρόεδρος και πρόσθεσε πως υπάρχουν πολλές ικανές γυναίκες για το συγκεκριμένο πόστο

Ξέσπασμα της Σούζαν Σάραντον για Χίλαρι: Δεν ψηφίζω με το... αιδοίο μου
Η Σούζαν Σάραντον δεν προτίθεται να ρίξει την ψήφο της στη Χίλαρι Κλίντον, στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, διότι, όπως εξήγησε δεν ψηφίζει με το... αιδοίο της και δεν θεωρεί την υποψήφια των Δημοκρατικών την «κατάλληλη γυναίκα» για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Η πασίγνωστη σταρ του Χόλιγουντ υποστηρίζει την παράταξη του Τζιλ Στέιν, δήλωσε ότι κανείς από τους Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη της και ως εκ τούτου, δεν σκοπεύει να ψηφίσει κανέναν από τους δύο.

«Θέλω την κατάλληλη γυναίκα. Υπάρχουν σπουδαίες γυναίκες που μπορούν να ηγηθούν του μεγάλου μας κράτους», δήλωσε η 70χρονη πλέον Σούζαν Σάραντον, σε συνέντευξή της στο BBC. «Δεν γνωρίζω πως αισθάνεστε για την παρουσία μίας γυναίκας υποψήφιας, αλλά εγώ δεν ψηφίζω με το αιδοίο μου. Αυτό είναι κάτι μεγαλύτερο και δεν επιθυμώ να ξοδέψω άλλο τον χρόνο μου για να συζητώ για τους Κλίντον και Τραμπ», τόνισε, εκφράζοντας με αυτόν το χαρακτηριστικό τρόπο τις σκέψεις της.

Κλείσιμο
«Ανησυχώ για τους πολέμους, ανησυχώ για τη Συρία, ανησυχώ για όλα συμβαίνουν. Ανησυχώ για το περιβάλλον», τόνισε η διάσημη ηθοποιός, θέλοντας να αναδείξει τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον πλανήτη τη δεδομένη χρονική στιγμή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης