Εκλογές ΗΠΑ: 32 εκατ. Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει - Δείτε τι βγάζουν

Εκλογές ΗΠΑ: 32 εκατ. Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει - Δείτε τι βγάζουν

Την ώρα που το FBI συνεχίζει να καίει τη Χίλαρι - Ασάνζ: Η κυβέρνηση της Μόσχας δεν διέρρευσε τα μηνύματα της Χίλαρι

Εκλογές ΗΠΑ: 32 εκατ. Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει - Δείτε τι βγάζουν
Προβάδισμα της Χίλαρι έναντι του Τραμπ δείχνουν στοιχεία από την πρόωρη ψηφοφορία στις ΗΠΑ, όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα «Independent», επισημαίνοντας όμως πως η διαφορά των δύο πολιτικών αντιπάλων είναι μικρή.

Την ίδια ώρα, ο ιδρυτής του ενοχλητικού ιστότοπου, Τζούλιαν Ασάνζ, σε συνέντευξή του σε ρωσικό δίκτυο, ξεκαθαρίζει πως η κυβέρνηση της Μόσχας δεν διέρρευσε τα μηνύματα της Χίλαρι.  
 
Κι ενώ οι εκλογές πλησιάζουν, ήδη έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα περισσότεροι από 32 εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες και τα πρώτα ενδεικτικά στοιχεία από την πρόωρη ψηφοφορία είναι υπέρ της Χίλαρι.
 
Κλείσιμο
Οι επονομαζόμενες πολιτείες swing states όπως είναι η Φλόριντα, το Οχάιο, η Πενσιλβάνια , η Βόρεια Καρολίνα κ.α  είναι αυτές που αναμένεται να δώσουν τον "τόνο" στις αμερικάνικες εκλογές, όμως ήδη η Νεβάδα και το Κολοράντο έχουν επιλέξει την πρώην "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ.
   
Η Χίλαρι φαίνεται να έχει την υποστήριξη των Λατινοαμερικανών, δεν έχει όμως εξασφαλίσει την ψήφο των μαύρων, όπως τόνισε χτες ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα.   
 
Στο ίδιο μήκος με τα αποτελέσματα της πρόωρης ψηφοφορίας που επικαλείται η εφημερίδα Independent είναι και η δημοσκόπηση των CNN/ORC, σύμφωνα με την οποία, στην Αριζόνα, την Φλόριντα, την Νεβάδα και την Πενσιλβάνια, Χίλαρι και Τραμπ αναμένεται να δώσουν  μάχη «στήθος με στήθος». 
 
Στο μεταξύ, το FBI συνεχίζει να καίει τη Χίλαρι...


Σύμφωνα με προσωπικά της emails που έχει στην διάθεσή της η ομοσπονδιακή υπηρεσία, ο Άντονι Βάινερ, πρώην σύζυγος της Ούμα Αμπεντίν, δεξί χέρι της Χίλαρι Κλίντον, είχε νοσηλευτεί προκειμένου να αποτοξινωθεί από το σεξ και μάλιστα γι΄αυτό ήταν ενήμερη η υποψήφια των Δημοκρατικών για το χρίσμα. Από το 2011, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας ήξερε για την "αδυναμία" του πρώην γερουσιαστή των ΗΠΑ στο sexting.
   
Την ίδια ώρα, σε αποκλειστική συνέντευξη στο ρωσικό "Russia Today" o ιδρυτής του "Wikileaks",  Τζουλιάν Ασάνζ, ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την αποκάλυψη των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της υποψήφιας για την προεδρία των ΗΠΑ. Ο Ασάνζ αναφέρει χαρακτηριστικά πως, η πηγή των απόρρητων μηνυμάτων δεν ήταν η ρωσική κυβέρνηση.
"Το στρατόπεδο της Κλίντον έχει καταφέρει να διατηρήσει μια νεομακαρθιστική υστερία, που λέει ότι η Ρωσία είναι υπεύθυνη για όλα.

Η Χίλαρι Κλίντον έχει δηλώσει πολλές φορές, ψευδώς, πως οι 17 υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν εκτιμήσει πως η πηγή των αποκαλύψεων μας ήταν η Ρωσία. Αυτό είναι λάθος, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Ρωσία δεν είναι η πηγή μας", τόνισε ο ιδρυτής του ενοχλητικού ιστότοπου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης