Απίστευτη φάρσα: Επεισαν την αδερφή τους ότι τα ζόμπι κατέλαβαν την πόλη τους!

Απίστευτη φάρσα: Επεισαν την αδερφή τους ότι τα ζόμπι κατέλαβαν την πόλη τους!

Η έφηβη είχε πάει στον οδοντίατρο για να βγάλει τους φρονιμίτες της και βρισκόταν υπό την επήρεια της αναισθησίας

Απίστευτη φάρσα: Επεισαν την αδερφή τους ότι τα ζόμπι κατέλαβαν την πόλη τους!
Την περασμένη εβδομάδα τρία αδέρφια από τις ΗΠΑ αποφάσισαν να κάνουν στην έφηβη αδερφή τους μια φάρσα και να καταγράψουν τις αντιδράσεις της σε ένα βίντεο. Τώρα, όμως, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι εικόνες που κατέγραψαν κάνουν τον γύρο του κόσμου, αφού το βιντεάκι τους έγινε viral και ήδη μετρά περισσότερες 17 εκατομμύρια προβολές στο YouTube!

Το σενάριο της φάρσας φαίνεται ότι ήταν επηρεασμένο από την αμερικανική, τηλεοπτική σειρά «The Walking Dead» αφού τα αδέρφια, Κάμποτ, Χάντσον και Μπάρετ Φίλιπς, εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η νεαρή Μίλισεντ, προκειμένου να την πείσουν ότι αιμοβόρα ζόμπι είχαν καταλάβει την πόλη τους.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν πάει να παραλάβουν από τον οδοντίατρο την κοπέλα, λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε βγάλει τους φρονιμίτες της και βρισκόταν υπό την επήρεια της αναισθησίας.


Κλείσιμο

Η ζαλισμένη Μίλισεντ δεν άργησε να πεισθεί ότι είχε έρθει η ώρα της Αποκάλυψης.

Οι νεαροί είπαν στην αδερφή τους ότι οι αρχές είχαν εκδώσει προειδοποίηση και ότι υπήρχαν πληροφορίες για μια παράξενη ασθένεια που είχε αρχίσει να εξαπλώνεται στην περιοχή καθώς και για περιστατικά... κανιβαλισμού.

Ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα της ήταν εκείνο που έπεισε την Μίλισεντ ότι τα ζόμπι είχαν έρθει στην πόλη. Μάλιστα, όταν τα αδέρφια της σταμάτησαν για λίγα λεπτά το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου εκείνη έπαθε υστερία και κάλεσε έναν φίλο της στο τηλέφωνο. Ωστόσο και εκείνος λάμβανε μέρος στην φάρσα!

Η νεαρή ζήτησε τότε από τους αδερφούς της να της δώσουν ένα μαχαίρι και να μην βάζουν άχρηστα κηπευτικά εργαλεία και αντικείμενα στο αμάξι -όπως εκείνοι σκοπίμως έκαναν. Τα πράγματα χειροτέρευσαν όταν της είπαν ότι μπορεί να πάρει μαζί της μόνο ένα κατοικίδιο και εκείνη σαστίζει αφού δεν ξέρει αν πρέπει να σώσει τον σκύλο ή την γάτα.



«Αφήστε τον σκύλο, ούτως ή άλλως πεθαίνει. Σώστε τη γάτα», τους φωνάζει στη συνέχεια.

Όμως, η ερώτηση που την έκανε να χάσει τελείως τη λογική της ήταν όταν της ζήτησαν να διαλέξει ανάμεσά σε... ζαχαρωτά και σοκολάτα!

Η  Μίλισεντ λύγισε και έπειτα από μερικά λεπτά τα αδέρφια της της αποκάλυψαν ότι όλα ήταν μέρος μιας φάρσας.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης