Ο υπεράνθρωπος της Αιγύπτου: Σέρνει φορτηγά με τα δόντια του και καταπίνει βίδες

Ο υπεράνθρωπος της Αιγύπτου: Σέρνει φορτηγά με τα δόντια του και καταπίνει βίδες

Σύμφωνα με όσα μαρτυρούν οι φίλοι του ο υπερδύναμος Χουσεΐν τρώει το γυάλινο ποτήρι που πίνει κάθε μέρα το γάλα του και καταπίνει τα ψαλίδια του κουρέα που φροντίζει την κόμη του

Ο υπεράνθρωπος της Αιγύπτου: Σέρνει φορτηγά με τα δόντια του και καταπίνει βίδες
Οι φίλοι του τον αποκαλούν «Φαραώ» γιατί είναι υπερδύναμος και προσφέρει πλούσιο θέαμα στους κατοίκους της περιοχής που διαμένει στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Ο Χουσεΐν Καρίμ μπορεί να τραβήξει φορτηγά με τα δόντια του, να φάει ωμό κρέας, να καταπιεί βίδες, να περπατήσει επάνω σε σπασμένα γυαλιά και να σηκώσει αντικείμενα μεγάλου βάρους.

Σύμφωνα με όσα μαρτυρούν οι φίλοι του ο υπερδύναμος Χουσεΐν τρώει το γυάλινο ποτήρι που πίνει κάθε μέρα το γάλα του και καταπίνει τα ψαλίδια του κουρέα που φροντίζει την κόμη του.

Κλείσιμο
Όσοι έχουν προσπαθήσει να αναλύσουν τη δύναμη του εν λόγω κυρίου δεν μπορούν να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο οι περίοικοι αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε αυτή τη δύναμη από τα επτά του χρόνια.

Οι δικοί του άνθρωποι τον έχουν παροτρύνει ουκ ολίγες φορές να επισκεφτεί κάποιον γιατρό, διότι καταπίνει εδώ και χρόνια ψαλίδια, βίδες και γενικώς, μεταλλικά αντικείμενα. Προς έκπληξη όλων, ο άντρας δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα υγείας.

Ο Χουσεΐν Καρίμ επιθυμεί να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμή του, προσφέροντας τα χρήματα από τα θεάματά του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σε νοσοκομεία με παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης