Σοκ στις ΗΠΑ με... αιωνόβιο παιδόφιλο που ασέλγησε σε δύο κοριτσάκια

Σοκ στις ΗΠΑ με... αιωνόβιο παιδόφιλο που ασέλγησε σε δύο κοριτσάκια

Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, ο υπέργηρος είχε βγάλει την... πάνα ακράτειας που φορούσε για να εκθέσει τα γεννητικά του όργανα στα δύο παιδιά και να αυνανιστεί μπροστά τους - Ασελγούσε κατ' εξακολούθηση στα δύο κορίτσια

Σοκ στις ΗΠΑ με... αιωνόβιο παιδόφιλο που ασέλγησε σε δύο κοριτσάκια
Σοκ έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες η αποκάλυψη ότι ένας 96χρονος άνδρας ασέλγησε σε δύο κοριτσάκια, ηλικίας 10 και 11 ετών στην κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς στη δίκη του Leroy Collins (όπως ονομάζεται ο αιωνόβιος παιδόφιλος) η ασέλγεια εις βάρος των δύο κοριτσιών γινόταν κατ' εξακολούθηση, αφού ο 96χρονος είχε επιχειρήσει σε πολλές ξεχωριστές περιπτώσεις να πείσει τις μικρούλες να γδυθούν μπροστά του και τις είχε αγγίξει στα γεννητικά τους όργανα, απειλώντας τις για να μην αποκαλύψουν τίποτα στους γονείς τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο κορίτσια δεν ήταν συγγενείς του 96χρονου, αλλά έπαιζαν συχνά στην περιοχή όπου βρισκόταν το σπίτι του.

Μία φορά μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, είχε βγάλει και ο ίδιος τα ρούχα του μαζί με την... πάνα ακράτειας που φορούσε για να εκθέσει τα γεννητικά του όργανα στα δύο παιδιά. Στη συνέχεια είχε επιχειρήσει να αυνανιστεί μπροστά τους, ωστόσο δεν τα είχε καταφέρει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News, o Collins o οποίος πρόκειται να κλείσει τα 97 τον Δεκέμβρη και είναι ο γηραιότερος κρατούμενος της φυλακής της συγκεκριμένης κομητείας, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 60 ετών αν καταδικαστεί. Υπό αυτές τις συνθήκες φυσικά, είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να εκτίσει έστω και το 1/60 της ποινής του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης