Οι Ρώσοι έκαναν τον Ομπάμα χιμπατζή σε ημερολόγιο!

Οι Ρώσοι έκαναν τον Ομπάμα χιμπατζή σε ημερολόγιο!

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ έβαλε το πρόσωπο του αμερικανού προέδρου στη θέση του προσώπου του μικρότερου χιμπατζή μιας οικογένειας

Οι Ρώσοι έκαναν τον Ομπάμα χιμπατζή σε ημερολόγιο!
Μία αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Ρωσία προωθούσε στην αγορά πίνακες - ημερολόγια που απεικονίζουν τον Αμερικανό πρόεδρο ως μικρό χιμπατζή. Πρόκειται για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ "Bakhetle" με έδρα στην πόλη Καζάν η οποία είχε την φαεινή ιδέα να απεικονίσει σε πίνακες τον Μπαράκ Ομπάμα ως χιμπατζή και μάλιστα ως το μικρότερο μέλος της οικογένειας. Στα ημερολόγια - πίνακες ο χιμπατζής Ομπάμα φορά μάλιστα κανονικά ρούχα κι έχει πεταχτά αυτιά.  

Το επίμαχο ημερολόγιο που άναψε φωτιές


Στη συνέχεια βέβαια όταν έγινε ντόρος, εκπρόσωπος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη. «Πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε τέτοια κατάσταση και το προσωπικό μας δεν ήταν έτοιμο για κάτι τέτοιο», όπως αναφέρει εκπρόσωπος της Bakhetle, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο "Ιντερφάξ". 
Κλείσιμο

Όμως, η εταιρεία που προμηθεύει τους πίνακες έσπευσε να υποβαθμίσει το γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά: «Απλά είναι ένα πίνακας με χιμπατζήδες»,  επεσήμανε ο Κιίλ Ναουμένκο, εμπορικός διευθυντής της εταιρείας "Evrostil" σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ρωσίας. «Πληκτρολογώντας στη μηχανή αναζήτησης τις λέξεις "Yandex" και μικροί χιμπατζήδες, θα δείτε αυτές τις εικόνες. Πουθενά δεν λέει στους πίνακες ότι πρόκειται για τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης