Βρετανία: Δεν έχει καπνίσει ποτέ της κι όμως διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα!

Βρετανία: Δεν έχει καπνίσει ποτέ της κι όμως διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα!

«Δεν θέλω να πάθω κατάθλιψη. Άλλοι, έχουν πολύ χειρότερα προβλήματα» λέει η 28χρονη που της ανακοίνωσαν οι γιατροί ότι πάσχει από ανίατη μορφή καρκίνου

Βρετανία: Δεν έχει καπνίσει ποτέ της κι όμως διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα!
Η 28χρονη Αλίσα Μπαρνέτ, από το νότιο Λονδίνο, ήταν μια εξαιρετικά δραστήρια γυναίκα μέχρι πρόσφατα. Έσφιζε από υγεία λόγω συχνής άθλησης. Εκτός αυτών, δεν είχε καπνίσει ποτέ στη ζωή της. Κι όμως αυτό που άλλοι αποκαλούν μοίρα κι άλλοι τύχη, φαίνεται ότι τη χτύπησε με ιδιαίτερο θράσος, καθώς η 28χρονη Βρετανίδα έμαθε πρόσφατα πως πάσχει από μια ανίατη μορφή καρκίνου!

Τον περασμένο Δεκέμβρη, πήγε στο γιατρό με πολύ επίμονο βήχα και μετά από εξετάσεις, της είπε τα τραγικά μαντάτα: Πως πάσχει από καρκίνο των πνευμόνων σε τέταρτο στάδιο. Οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να της δώσουν ακόμα ένα νούμερο ημερών, μηνών, ή ετών, που αναμένεται να ζήσει, όμως της είπαν ότι στην καλύτερη περίπτωση, άλλοι με ίδιας μορφής πάθηση, που είναι και ανίατη, έχουν επιζήσει για μια δεκαετία. Για την υπόλοιπη ζωή της θα πρέπει να κάνει χημειοθεραπείες.

Και ετά από όλα αυτά τα «μαύρα» έρχεται η αντιμετώπιση του θέματος από την ίδια την Μπαρνέτ: «Δε νιώθω θυμό. Δεν ξέρω για τι να θυμώσω. Μάλιστα, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι καν» λέει η 28χρονη.

«Είμαι τυχερή. Δεν έχω λεφτά ή ανησυχίες για σχέσεις. Έχω φίλους και οικογένεια που νοιάζονται για μένα. Αν είμαι κουρασμένος το παρατηρούν» συμπληρώνει η Μπαρνέτ.

«Το μόνο πράγμα στο οποίο πρέπει να επικεντρωθώ είναι στο να είμαι καλά. Ναι, υπήρξα άτυχη, αλλά ήμουν τυχερή σε άλλους τομείς της ζωής μου. Δεν θέλω να πάθω κατάθλιψη. Άλλοι, έχουν πολύ χειρότερα προβλήματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης