Χάιλ κορίτσια! Εταιρεία με σουτιέν πουλούσε φωτογραφία του Χίτλερ

Χάιλ κορίτσια! Εταιρεία με σουτιέν πουλούσε φωτογραφία του Χίτλερ

Ένα μικρό λαθάκι, αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη για εκτενές τρολάρισμα στο διαδίκτυο, καθώς εταιρία με σουτιέν, βρέθηκε να πουλά στο site της, εικόνα του "Mein Kampf"

Χάιλ κορίτσια! Εταιρεία με σουτιέν πουλούσε φωτογραφία του Χίτλερ
Άφεση αμαρτιών ζήτησε μία εταιρεία ρούχων στη Βρετανία που από λάθος, όπως είπε, διαφήμισε μέσω διαδικτύου μία σειρά εσωρούχων με τη φωτογραφία του... Αδόλφου Χίτλερ. Όπως αναφέρει η βρετανική  εφημερίδα Daily Mail, το ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων Simply Be, χρησιμοποίησε την φωτογραφία του Χίτλερ από το εξώφυλλο του βιβλίου του:"Mein Kampf" (ο Αγών μου). Στα σουτιέν που προωθεί η βρετανική εταιρεία, η φωτογραφία του Φύρερ είχε τιμητική θέση. 

Η εταιρεία αυτή, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, απευθύνεται σε γυναίκες με πλούσιο μπούστο και αρκετά κιλά. 

Όμως, όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία του Χίτλερ ανάμεσα σε σουτιέν, δαντελένια και μεταξωτά, προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media ενώ κάποιοι έκαναν και χιούμορ. Μία πελάτισσα είχε την φαεινή ιδέα να ντύσει τον Χίτλερ μ΄ένα στηθόδεσμο της εταιρείας με την βοήθεια του photoshop και να ανεβάσει τη φωτογραφία στο διαδίκτυο. 

Από την πλευρά της, η 34χρονη Κλερ Μπένσον από τη βορειοδυτικό Λονδίνο προτίμησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία γράφοντας τα εξής:  "Έψαχνα για να αγοράσω ένα σουτιέν και ξαφνικά εμφανίστηκε ο Χίτλερ από το πουθενά. Ήταν πολύ περίεργο. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα να δω. Ελπίζω να αποσυρθεί σύντομα η φωτογραφία διαφορετικά λίαν συντόμως ο Μουσολίνι και ο Στάλιν θα μας δείχνουν τα άσχημα κεφάλια τους".
Κλείσιμο

Εκπρόσωπος της εταιρείας Simply Be, έσπευσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα: "Ωχ, όχι. Είχαμε κάποια προβλήματα με το site αφού εμφανίστηκαν λάθος εικόνες. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση . Πρόκειται  για λάθος του συστήματός μας". 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης