Γιαπωνέζες πορνοστάρ πρόταξαν τα στήθη τους στην μάχη κατά του AIDS

Γιαπωνέζες πορνοστάρ πρόταξαν τα στήθη τους στην μάχη κατά του AIDS

Πάνω από 7.175 άνδρες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνολικά συγκεντρώθηκαν 46 χιλιάδες ευρώ 

Γιαπωνέζες πορνοστάρ πρόταξαν τα στήθη τους στην μάχη κατά του AIDS
Eπτά Γιαπωνέζες πορνοστάρ εξέθεσαν σε κοινή θέα τα στήθη τους για καλό σκοπό. Με το χαμόγελο στα χείλη, οι νεαρές γυναίκες σήκωσαν τις μπλούζες τους για να μπορούν οι πελάτες να πιάσουν το στήθος τους.  
   
Οι Γιαπωνέζες συμμετείχαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το AIDS. Με ποιο τρόπο; Αφήνοντας τους άνδρες να χουφτώσουν το στήθος τους αφού πρώτα όμως οι πελάτες είχαν πληρώσει.



Κλείσιμο


Ικανοποιώντας το αίτημα του ανδρικού πληθυσμού, οι Γιαπωνέζες βοήθησαν στη συγκέντρωση χρημάτων με τη γερμανική εφημερίδα "Bild" να επισημαίνει: "Δίνεις, παίρνεις".   

"Ο ερωτισμός θα σώσει τη γη", ήταν ο τίτλος της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που οργανώθηκε από τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό "Sky TV Perfect". 

Tα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το "χούφτωμα" των Γιαπωνέζων , ανέρχονται σε 46 χιλιάδες ευρώ. Κι όπως επισημαίνει η εφημερίδα "Bild", 7.175 άνδρες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα .Πρώτα πλήρωσαν και εν συνεχεία έπιασαν τα στήθη των επτά πορνοστάρ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης