Χωρίς τους Eagles of Death Metal η συναυλία των U2 στο Παρίσι

Χωρίς τους Eagles of Death Metal η συναυλία των U2 στο Παρίσι

Την αλλαγή στο πλάνο ανακοίνωσαν οι U2 με ανάρτησή τους στο facebook

Χωρίς τους Eagles of Death Metal η συναυλία των U2 στο Παρίσι
Οι Eagles of Death Metal δεν θα συμμετάσχουν στην αποψινή συναυλία των U2 στο Παρίσι, παρά τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Όπως έγινε γνωστό, το συγκρότημα που βρέθηκε στο επίκεντρο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου, λόγω της παρουσίας στο θέατρο Μπατακλάν, δεν θα συνοδέψει το διάσημο γκρουπ στη συναυλία που είναι προγραμματισμένη για απόψε.

Την ανακοίνωση έκαναν οι U2 μέσω της ιστοσελίδας τους γράφοντας: «Είμαστε πίσω στο Παρίσι και είναι σπουδαίο που βρισκόμαστε εδώ. Μερικοί άνθρωποι έχουν πει ότι απόψε μαζί μας θα εμφανιστεί στη σκηνή και το συγκρότημα Eagles of Death Metal. Δεν θα συμβεί αυτό. Έχουμε μία άλλη έκπληξη για τους θεατές μας απόψε».

Η αποψινή συναυλία είναι η πρώτη από τις δύο που έχουν προγραμματίσει οι U2 στο Παρίσι. Οι συναυλίες είχαν οριστεί αρχικά για τις 14 και 15 Νοεμβρίου, αλλά αναβλήθηκαν λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων που έγιναν στις 13 Νοεμβρίου στην γαλλική πρωτεύουσα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν 130 άνθρωποι τη ζωή τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης