Φρίκη στις ΗΠΑ:Έβαλαν την αδελφούλα τους στον φούρνο και την μαγείρεψαν

Φρίκη στις ΗΠΑ:Έβαλαν την αδελφούλα τους στον φούρνο και την μαγείρεψαν

Δύο αδελφάκια, στο Χιούστον του Τέξας, έμειναν μόνα στο σπίτι, όταν η μητέρα τους με τον φίλο της πήγε να αγοράσει πίτσα - Τα παιδιά έβαλαν στον φούρνο την μόλις 19  μηνών αδελφούλα τους και τον άναψαν

Φρίκη στις ΗΠΑ:Έβαλαν την αδελφούλα τους στον φούρνο και την μαγείρεψαν
Μία μητέρα στο Χιούστον του Τέξας άφησε μόνα στο σπίτι τα τέσσερα παιδιά της, όλα κάτω των πέντε ετών και βγήκε με τον φίλο της για να αγοράσει πίτσα. Δύο από τα αδελφάκια, που είναι τριών ετών, έβαλαν μέσα στον φούρνο την μόλις 19 μηνών αδελφούλα τους και πάτησαν το on.



Κλείσιμο
Το μωρό κλοτσούσε την πόρτα και έκλαιγε απελπισμένα, ενώ, όταν η μητέρα του, Racquel Tompson, επέστρεψε στο σπίτι προσπάθησε να επαναφέρει την κόρη της, που όμως είχε ήδη ξεψυχήσει. Σύμφωνα με υπαλλήλους της υπηρεσίας Child Protective Services (CPS) η μητέρα, που είναι έγκυος επτά μηνών, δεν φρόντισε να ειδοποιήσει την γιαγιά των παιδιών της, για να τα προσέχει, παρόλο που κατοικεί στο ίδιο κτήριο.

Ο πατέρας των δύο τρίχρονων παιδιών, πρώην φίλος της Racquel Tompson, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν το άτυχο κοριτσάκι ήταν παιδί του, επειδή δεν είχε γίνει τεστ πατρότητας και ανέφερε, ότι αν η  μητέρα των παιδιών του είχε ζητήσει να τα κρατήσει όσο εκείνη έλειπε από το σπίτι, εκείνος θα το έκανε.

Τα τρία παιδιά έχουν ήδη δοθεί σε ανάδοχες οικογένειες καθώς δεν βρέθηκε κανένας συγγενής κατάλληλος για να αναλάβει την επιμέλειά τους, ενώ σύμφωνα με την CPS, στην μητέρα και στον φίλο της θα ασκηθούν ποινικές διώξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης