Πούτιν: Η Ρωσία δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητήσει παραίτηση από τον Άσαντ

Πούτιν: Η Ρωσία δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητήσει παραίτηση από τον Άσαντ

«Σκεφτείτε πόσο λογικό και πόσο ηθικό θα ήταν εάν προσκαλούσαμε στη Μόσχα έναν ηγέτη μιας φιλικής χώρας και του ζητούσαμε να παραιτηθεί», είπε ο Ρώσος πρόεδρος

Πούτιν: Η Ρωσία δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητήσει παραίτηση από τον Άσαντ
H Ρωσία δεν έχει κανένα δικαίωμα να συζητά με το πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ για το θέμα της παραίτησής του, δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. 

«Σκεφτείτε πόσο λογικό και πόσο ηθικό θα ήταν εάν προσκαλούσαμε στη Μόσχα έναν ηγέτη μιας φιλικής χώρας και του ζητούσαμε να παραιτηθεί», υποστήριξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας σε ρωσικά και τουρκικά ΜΜΕ. 

 
Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων "Sputnik", o Ρώσος πρόεδρος τόνισε επίσης πως, «ο Μπασάρ αλ Άσαντ είναι ο πρόεδρος της Συρίας, εκλεγμένος από το λαό. Κατά συνέπεια, έχουμε εμείς οποιοδήποτε δικαίωμα να συζητάμε τέτοια θέματα με τον ίδιο; Βεβαίως και όχι», επεσήμανε.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης