Μεγάλος λευκός καρχαρίας βρέθηκε νεκρός σε πολυσύχναστη παραλία της Μασαχουσέτης

Μεγάλος λευκός καρχαρίας βρέθηκε νεκρός σε πολυσύχναστη παραλία της Μασαχουσέτης

Οι επιστήμονες εξέτασαν το κήτος, αλλά δεν κατέληξαν σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου – Δείτε τις φωτογραφίες

Μεγάλος λευκός καρχαρίας βρέθηκε νεκρός σε πολυσύχναστη παραλία της Μασαχουσέτης
Ανησυχητικές διαστάσεις αρχίζει να λαμβάνει το φαινόμενο με τους καρχαρίες που ξεβράζονται για άγνωστους λόγους στις παραλίες της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ. Αυτή τη φορά ο μεγάλος λευκός που εντοπίστηκε σε πολυσύχναστη παραλία δεν κατέστη δυνατό να διασωθεί από τους ανθρώπους που έσπευσαν να ειδοποιήσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο καρχαρίας προφανώς είχε βγει στην παραλία το βράδυ και το πρωί που εντοπίστηκε ήταν ήδη νεκρός. Ειδικός βιολόγος εξέτασε το κήτος, αλλά δεν εντόπισε κάποιο σημάδι που να δικαιολογεί τη συμπεριφορά αυτή. Ήταν υγιής, δεν ήταν γέρος και δεν έφερε κανένα τραύμα.



«Δεν γνωρίζουμε την ακριβή ώρα που βγήκε στην παραλία ο καρχαρίας. Όπως δεν γνωρίζουμε και τα αίτια θανάτου. Δεν βρήκαμε κάτι το ασυνήθιστο πάνω του», δήλωσε ο Γκρεγκ Σκόμαλ, ο οποίος εξέτασε τον καρχαρία.
Κλείσιμο

Η Σύνθια Γουίνγκρεν, πρόεδρος της οργάνωσης για τους λευκούς καρχαρίες του Ατλαντικού, αναφέρθηκε στην προηγούμενη περίπτωση που είχε ξεβραστεί ένας λευκός καρχαρίας σε παραλία της περιοχής, λέγοντας πως τότε εντοπίστηκε ζωντανός, τον διατήρησαν έτσι και με ομαδική προσπάθεια τον επανέφεραν στον ωκεανό.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης